Milyen romantikus, egyben fantasy/misztikus sorozatokat ajánlanátok? És kosztümöset?
Sziasztok!
Már 1 napja keresgélek sorozatokat,de nem találok olyat,ami tetszene.
Láttam már misztikus sorozatok közül: Vampire Diaries,Teen Wolf,Star-crossed,A titkos kör,Pretty Little Liars
Kosztümös:Az uralkodónő (Reign),Borgiák,Tudorok
Ezeken kívül mit ajánlanátok még?
Misztikus:
- Charmed: Három, boszorkánnyá vált nővérről szól. A titokról, és a hétkönapjaikra kiható mágiáról, küzdelmekről. Izgalmas, fordulatos, és néhol nagyon szomorú.
- Hex: Cassie-ről kiderül, hogy boszorkány, és Azazael, a bukott angyal is szeretné megkapni őt. Bár tinik a főszereplők, eléggé komor hangulatú, de szupi.
- Dr. Who: egy régi-régi angol sorozat, amit nemrég újítottak fel. Az időutazó Doktor és segítője kalandjait meséli el. Vicces, izgalmas, bár néha falra lehet mászni a Doktortól.
- Moonlight: egy vámpírról szól, aki magánnyomozóként segíti az embereket. éMég nem láttam, de tervben van.
- Dolmen: francia misztikus krimi, fordulatos, néhol igencsak féltem közben.
- Rejtélyek kalandorai: egy pszichológus, egy professzor és egy tudós fejtik meg természetfeletti(nek tűnő) eseményeket. Többnyire érdekes csavar van a végén.
Kosztümös:
- El Secreto de Puente Viejo: Spanyol, és Pepa a bába áll a középpontban. Kicsit hosszú, és néha dél-amerikais, de vannak kifejezetten értelmes részei is.
- Robin Hood (BBC): ezt, azt hiszem nem kell bemutatni. Magyarországon forgatták, amúgy :) Érdekes, pörgős, de néha unalmas, hogy mindig ugyanaz történik, kevés a fordulat.
Trónok Harca
fantasy világban játszódik, sárkányok, öldöklés, harc meg ilyesmi....
Wolf Blood
Disney sorozat, nem kosztümös, vérfarkasok, tudományos kutatás, Maddyről a vérfarkasról szól, hogy hogyan próbálja eltitkolni a barátai elött a farkasságát
The Originals
A Vámpírnaplók folytatása, újak mellett a Vn szereplői is benne vannak
A titkok könyvtára
Ugyanolyan mint a film trilógia, csak új szereplőkkel
Remélem segítettem!
Misztikus még:
- True Blood, Heroes, X-csapat, Buffy, Angel (ezek régiek, de néha olyan jó visszanézni), A kiválasztott, True Calling (halott-mentő lány, csak befejezetlen :(), Ghost Wisperer (szellemlátó csajszi)...
Kosztümös:
- The Musketeers (BBC, de nem ajánlom), A katedrális (minisorozat, szuper), Sherlock, Hannibál, Outlander, Gran Hotel (érdekes, fordulatos), Trónok harca...
Hart of dixie: CW-s, befejezett, bár nem tini, de igazi csajos, cuki sorozat, egy kisvárosba került new yorki csajról
Gossip girl, Glee esetleg? bár én ezeket nem szerettem
esetleg próbálkozz az Arrow-Flash párossal, bár ez már inkább akciós-fantasy, de én bírom, CW
ja és az Originals, a Vámpírnaplók spin offja is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!