Valaki tud nekem Wattpad- on jó, magyar történeteket?
Most kezdtem el olvasni és szerintem nagyon jó
Most fogok belekezdeni egy Fantasy sorozatba amely enyhén steampunkos beütésű! :DD Ha érdekel majd nézz rá! :)
ha gondolod nézz bele ebbe. Egy újonnan indult fantasy történet. Semmi tinidráma,vagy "átlagos fiatal akinek az élete fenekestül felfordult"
Don't try to fight against the storm, 2762 (mind a kettőt ugyanaz az író írta, személy szerint imádom a stílusát)
Szüzek Köre, Drogbáró
Good Girl's Secret - alexalap
Csak ennyit tudok, de tényleg ha simán beírsz magyarul szavakat, egy csomó történet kijön. :)
A SisterVibe-felhasználónál a Váratlan szerelem.
Most kezdték, de nagyon szupi ajánlom figyelmedbe ha még érdekel :))
Én tudok ajánlani, egy nagyon egyedi fantasy-t! Igaz, még most kezdődött(pár nappal ezelőtt bukkantam rá), de ha beleolvasunk, akkor látszik, hogy ötletes, és egyáltalán nem sablonos(amit manapság elég nehéz elérni) Ez a kedvenceim közé sorolható: A Felszabadítók
És még kapunk hozzá igényes írást (mivel a wattpadon eléggé elhanyagolódott ez a rész az utóbbi években) Egyedi ötletet, jó kivitelezést. Ezt megéri elolvasni, mégha egy kezdő is írta, merthát azért ez látszik rajta.
Amit még szeretek, az a Kalózkirály fogságában című könyv. Itt is meg lehet érezni az igazi könyv ízét. Jó írás, és eléggé összeszedett.
Ebbe is beleolvashatsz: Fekete rózsa
Ez is a kedvenceim listáját gyarapítja. Itt semmit sem tudok kifogásolni. Szép írás, jó történet.
Tudom, hogy mostanság elég nehéz találni történeteket, de nem mindig csak a kereső elejét kell nézni. Eléggé nehéz megtalálni a jókat, és van ami megérdemelné hogy olvassák, viszont a másik véglet egyszerűen maga a pokol. Felindulásomból írnák még egy egész oldalt, de tűrtőztetnem kell magam. Ajánlani írtam, nem szitkozódi... :D
Amiket mondtam azokat nézd meg! Mert megérdemlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!