Valaki tud nekem Wattpad- on jó, magyar történeteket?
Megtörve
Nem nyálas. Inkább fantasy de még eléggé az elején jár
Bőven van/lesz benne dráma, maffiás történet, de nem a mostanában divatos cukormázas formában, hanem a hitelesebb és durvábbik változatból.Köszönöm előre is, ha benézel.:)
Ha érdekelnek a slice-of-life történetek, épp írok egyet UncsiteShow címen :D
"A 17 éves, kontrollmániás Kincső a júliust Stefinél, az unokabátyjánál tölti, akivel három éve alig látták egymást. Az egyesülés alkalmából kitalálják, hogy nyarukat vlogban örökítik meg. Kincső minden lépésüket megtervezte határidőnaplójában - ezért is érinti érzékenyen, amikor már a legelső nap bepofátlankodik a képbe a tinibálvány Szilveszter és felrúgja a gondosan eltervezett közös szünidőt."
Na, akkor ajánlok is párat :D
mivel engem inkább a dráma foglalkoztat, így azon belül javasolnék
Hogyan éld túl a gimit - nightskyluke
Szüzek Köre - PCStefany
Két nagy kedvenc, remélem te is megszereted őket:)
Nemrég kezdtem el egy történet írását,fantasy témában. Az eleje romantikusnak tűnhet de nagyon sok váratlan fordulat fog történni ami mindent átforgat. A címe : Lust for power (hatalomvágy)
Remélem ha elolvasod tetszeni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!