Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az olyan dokucsatornákon...

Az olyan dokucsatornákon látható műsorokban, mint pl. a Kokainreptér, ahol drogcsempészek elfogását mutatják be, hogy nem zavarja az illetőket a kamera?

Figyelt kérdés
De példának mondhatnám a "Zálogcsillagok"-at is. Nehéz elhinni, hogy a konfliktusok vagy az alkudozások valódiak, miközben tudjuk, hogy van ott egy stáb.
2016. jan. 31. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Az a legrosszabb, hogy ezek a doku. csatornák is már elmentek ebbe a "telepi reality" irányba. A rákhalászattal kaptak rá erre a stílusra, de az még úgy egész izgalmas volt, mert tényleg kint voltak a viharos tengeren.

Pár éve (amikor már egyre ritkábban néztem) ha jól emlékszem gyémántot vagy aranyat kerestek a jeges tenger alján. Egy nagy vákumcsővel szívta fel a búvár az üledéket. Egyszer csak a búvárnak hirtelen elakadt az oxigénellátása és ott vergődött a jeges vízben... amit kb. 6 kamerás vett fel és senki sem segített neki.

De ott vannak pl. a favágókról vagy az aranyásókról is ezek a műsorok, ahol fél nap alatt több baj és konfliktus kerekedik, mint bármelyik brazil szappanopera egy teljes évadában.

Amióta ezek bejöttek. kb. egyáltalán nem nézem a discovery-t vagy a natgeo-t.

2016. febr. 2. 04:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van. Az összesnél ezt látom, pl. az említett "Zálogcsillagok"-nál is, és nem igazán tudom elhinni, hogy ezek a konfliktusok nem megrendezettek.

Egyébként azt sem értem, miért csupa ilyen macsós redneck-dologgal vannak tele ezek a csatornák. Bárhová kapcsolok, mindig fát vágnak, aranyat keresnek, markológéppel kotornak a sárban, olajat fúrnak, fát vágnak, házat költöztetnek, fát vágnak.

2016. febr. 2. 13:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Vagy pl. most néztem egy olyat, hogy "Tetováló mesterek". Ott az volt, hogy kaptak egy feladatot, amit 3 óra alatt kellett teljesíteniük, és látszott, hogy a körmükre ég a munka; közben volt egy bevágás az egyik versenyzővel, aki olyanokat mondott, hogy nincs ideje megfelelően elkészíteni az árnyékolást, meg ilyenek. Most azt higgyem el, hogy 3 óra alatt alig van idejük végezni, és közben még le is ül egy kamera elé elmondani ezt? Volt benne verekedés is, ami egyébként szintén nem túl hihető, hogy spontán módon történt a kamerák előtt.
2016. febr. 6. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!