Az olyan dokucsatornákon látható műsorokban, mint pl. a Kokainreptér, ahol drogcsempészek elfogását mutatják be, hogy nem zavarja az illetőket a kamera?
Az a legrosszabb, hogy ezek a doku. csatornák is már elmentek ebbe a "telepi reality" irányba. A rákhalászattal kaptak rá erre a stílusra, de az még úgy egész izgalmas volt, mert tényleg kint voltak a viharos tengeren.
Pár éve (amikor már egyre ritkábban néztem) ha jól emlékszem gyémántot vagy aranyat kerestek a jeges tenger alján. Egy nagy vákumcsővel szívta fel a búvár az üledéket. Egyszer csak a búvárnak hirtelen elakadt az oxigénellátása és ott vergődött a jeges vízben... amit kb. 6 kamerás vett fel és senki sem segített neki.
De ott vannak pl. a favágókról vagy az aranyásókról is ezek a műsorok, ahol fél nap alatt több baj és konfliktus kerekedik, mint bármelyik brazil szappanopera egy teljes évadában.
Amióta ezek bejöttek. kb. egyáltalán nem nézem a discovery-t vagy a natgeo-t.
Teljesen igazad van. Az összesnél ezt látom, pl. az említett "Zálogcsillagok"-nál is, és nem igazán tudom elhinni, hogy ezek a konfliktusok nem megrendezettek.
Egyébként azt sem értem, miért csupa ilyen macsós redneck-dologgal vannak tele ezek a csatornák. Bárhová kapcsolok, mindig fát vágnak, aranyat keresnek, markológéppel kotornak a sárban, olajat fúrnak, fát vágnak, házat költöztetnek, fát vágnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!