World of Tanks. Hogyan lehet távolodó kamera nézetre váltani, mint ami néhány videóban látható?
Az egy mod es ha jol tudom illegalis, de ez nem biztos.
Az, amikor a kamera koveti a lovedeket nem, az ellenseg szemszogebol valo nezet sem, de pl. a madartav igen, mert, akkor ugy lathatod a mapot, mint egy arty, es latod, hogy merre doltek ki a fak, valamint a lanctalp nyomait, tehat az illegalis. Az elso ketto nem, de az utolso igen! A mod nevet sajnos nem tudom.
(Bocsi, hogy ekezetek nelkul irtam)
Ha valóban erre gondolsz az nem illegális.Az arty-val ha játszol a G betűvel kell aktiválni.
Szerintem replayekre gondol a kérdező, sok jutubos utólag kommentál a videó alá. Replay visszajátszásánál, meg simán meg lehet oldani ezeket a dolgokat amiket a kérdező írt.
Kapásból két videóst is ismerek akik összevágnak néha ilyeneket a videójukban és nem hiszem, hogy csalnának.
U.i.: A két videos neve: Quckybaby és Jingles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!