Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik fantasy film ez?

Melyik fantasy film ez?

Figyelt kérdés

Még kiskoromban láttam a tv-ben, délelőttönként adták, azt hiszem 2 részes, de teljesen egybefüggő, mint egy minisorozat... a sztori a következő:

- Egy király egy gonosz farkasfalkát üldöz, amikor talál egy kisbabát, aki örökbe fogad... a kosbabát a farkasok nevelték, az egyik gonosz farkas gyermeke...

- Sajátjaként neveli fel a lányt, a saját lányával együtt.

- A király saját lánya nagyon kedves, a farkaslány viszont mindig is gonosz volt... A farkaslány sötéthajú (kicsit arabos talán), a sajátlány szőke, azt hiszem...

- Emlékszem egy jelenetre, amikor tortát sütnek a lányok még kiskorukban, és a gonoszlány megátkozza a kedves lány tortéjét, vagy valami ilyesmi, amitől összeesik, vagy megég, nem tudom

- Jah igen, a gonosz lány tud varázsolni

- A kedves lány szerelembe esik, a gonosz lány elrabolja a szerelmét, vagy elraboltatja, vagy a kedves lányt rabolja el? Ez it eléggé homályos...

- Rémlik, hogy a kedves lánynak van egy kis plüss barátja, valami kóccal tömött kis baba életre kel, vagy ilyesmi

- sok-sok kaland stb, rémlik, hogy a kedves lány jár a sivatagban is, ahol a homokból furcsa lányek másznak elő... talán van olyan jelenet is, ahol csotvázkatonákkal kűzdenek, nem tudom

- A film végén a gonosz lány sárkánnyá változik és egy vízesés körül harcolnak vele, azt hiszem, hogy a sárkányt csak egy bizonyos karddal lehet megölni!

Előre is köszi a válaszokat!

(elírás javításoktól kíméljetek, biztosan elütöttem ezt azt és a fogalmazásra se figyeltem, csak megszeretném nézni ezt a filmet, remélhetőleg még ma este... remélem nem valami imdb 3-masxD)

#fantasy #sci-fi #régi fantasy film
2016. jan. 29. 21:17
 1/4 anonim ***** válasza:

A sárkány gyűrűje (Desideria e l'anello del drago, 1994).

https://www.youtube.com/watch?v=7gzNPIXH7mo

Forrás:

[link]

2016. febr. 27. 12:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Kössz szépen!! :D Érdekes, mert több órán át kerestem imdb-n, középkori fantasy filmek között, sárkányos filmek között, átnéztem több tucat listát, de sehol sem találtam!
2016. márc. 3. 14:07
 3/4 A kérdező kommentje:

HAHA! Most nézem a linket, amit küldtél :O Úristen, hogy hányféle képpen rákerestem angolul a google-in erre, komolyan mondom legalább 2-3 órát rááldoztam, kerestem farkassá változó lányt, lánnyá változó farkast, farkasok által nevelt lányt, gonosz farkaslányt, sárkányfarkaslányt, két lábon álló sárkányt, végig néztem a wikipédián a sárkányos filmek antológiáját, ahol felsoronak elvileg minden filmet időrendi sorrendben, amiben valaha megjelent sárkány, de semmi!

Erre, ezen a linken, </title> tag-ban és </h1>-ben is "GIRL who transforms into a WOLF"...

1. A google nagyon utálja movieforums.com-ot

2. Az internet gyűlöli a Sárkány Gyűrűjét... XD

IMDB: [link]

2016. márc. 3. 14:20
 4/4 Mokiem98 válasza:
Valaki nem tudna hozzá egy jó linket küldeni h meg tudjam nézi ?
2016. dec. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!