Tudtok ilyen sorozatokat? Sos
Figyelt kérdés
CW-s,FOX-os esetleg ABC-s sorozatokat keresnék,amiben tinik játszanak,romantikus,gimis,esetleg misztikus,de lehet kosztümös is,mint a Reign. A legfontosabb az,hogy romantikus legyen,és tinédzser korúak játsszák.
Az alap sorozatokat,mint PLL,Gossip girl,Vampire diaries,Originals és társait már láttam,valami olyasmit keresek,ami nem annyira ismert.
2016. jan. 27. 20:34
2/5 anonim válasza:
Awkward, Faking it (tipikus gimis szarok, ha a PLL bejött, ezek is be fognak)
ezenkívül ajánlanám a Baby Daddyt amiben ugyan nem tinédzserek játszanak de annyit még nem röhögtem semmin. És szerintem nem feltétlen felnőtteknek íródott.(ABC-s)
4/5 anonim válasza:
The 100-at énis csak ajánlani tudom nagyon :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a The 100-ot már láttam én is! :)
2016. júl. 14. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!