Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak szerintem nincs semmi...

Csak szerintem nincs semmi probléma az Éjjel-Nappal Budapesttel?

Figyelt kérdés

Régen mindenhonnan hallottam, hogy nehogy belenézzek, mert leszívja az IQ-m, hülyít, kritikán aluli, stb.

Most egyetemista lettem, és sosem gondoltam volna, de úgy alakult, hogy esténként a koliban ezt nézzük, amikor vacsizunk.

Mielőtt láttam még év elején az első részt, valami ordas baromságra számítottam.. Le is csesztem a többieket, hogy most komolyan ezt akarják nézni? De sehol semmi. Nem érzem botrányosnak, se nézhetetlennek. Teljesen normális és szimpatikus emberekről szól, akik csak azt csinálják, amit egy átlagos nagyvárosi fiatal ember. Most akkor minden ember hülye? Nincs benne semmi vállalhatatlan, nem lettem se hülyébb, se agymosott. Továbbra is felismerem és szeretem a jó filmeket, amiknek van jelentésük is. Ettől függetlenül ezt is simán nézem velük. Jó, oké, nem egy művészi alkotás, de esti limonádéműsornak teljesen megfelelő, a történettel sincsen semmi probléma, sőt, érdekelt is a folytatás, mert miért ne? Ennél sokkal durvábbakat is adnak főműsoridőben.

Miért van mégis így felháborodva mindenki, hogy ezt adják? Mégis mi benne ennyire rossz? Sok sz#r valóságshow mellett, amikben a kamerák előtt dugnak az emberek, említésre sem érdemes, mert ebben nincs semmi felháborító.

2016. jan. 27. 03:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Tinihulladék, mélyen van mint az egész magyar televíziózás.
2016. jan. 27. 07:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Megnézel előtte egy minőségi sorozatot és látni fogod a különbséget. Mondjuk szerintem még az se kell, mert elsőre is irritáló az egész. Pedig engem még érdekelne is egy hasonló témájú sorozat. Adtam is esélyt neki, de büntetni lehet vele.

"Teljesen normális és szimpatikus emberekről szól, akik csak azt csinálják, amit egy átlagos nagyvárosi fiatal ember."

Ez meg nagyon remélem nem igaz, különben jobb ha Budapestet vesztegzár alá helyezzük.

De szerencsére nekem vannak budapesti ismerőseim és mondták, hogy nem kell izgulni, a sorozat teljesen életszerűtlen és hulladék az egész.

2016. jan. 27. 14:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Színvonaltalan szar, az vele a baj. Az alatt az egy óra alatt megnézhetnél egy igényesen elkészített sorozatot is akár. Nem kell, hogy nagyon mély, filozofikus mondanivalója legyen, de legyen igényesen megcsinálva.
2016. jan. 27. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!