Szerintetek a Star Wars VIII. részében Rey el fogja veszíteni az egyik kezét?
Figyelt kérdés
Az eredeti- és előzménytrilógia alapján az eddigi bevett gyakorlat, hogy a második rész végén a központi szereplő elveszíti valamelyik kezét.2016. jan. 23. 09:17
11/17 A kérdező kommentje:
10: Ekkora pofátlan önismétlésbe csak nem bocsátkoznak. Vagy ha mégis, akkor épp ezért Reynek igenis el kellene veszítenie a kezét. :)
2017. dec. 1. 07:59
12/17 anonim válasza:
Az egész Star Wars is mára egy Szar Wars lett! Elcsépelt unalmas dizni mesefilmek.Lesz még olyan is hogy a gonosz sisakja meg a lézerkardja tánca perdülnek és énekelnek. :)
13/17 anonim válasza:
Szerintem a szüzességét fogja elveszíteni. :D
14/17 anonim válasza:
12
Fú, ez elég dedós hsz volt. :D
A Star Wars mindig is mesefilm volt. :)
Én mondjuk szeretem mindet, az újakat is, annak ellenére, hogy "menő" fikkantani azokat.
15/17 anonim válasza:
10
Komolyan érdekelne, hogy az előzetesben mi volt az, ami a Birodalom visszavágra emlékeztetett.
16/17 anonim válasza:
vagy lehet,hogy az lesz majd a "nagy fordulat" hogy a párbaj során réj vágja le kiló kezét.
17/17 A kérdező kommentje:
Kár, hogy nem történt meg. :( Pedig totál hozzápasszolt volna a dolgokhoz.
2017. dec. 21. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!