Tudnátok ajánlani filmet az alábbi szempontokat figyelembe véve?
A vegallomas gyermekei - kemeny film.
Youtube-rol Pesty FEkete doboz - Lacikaek heroinoznak
K1 és K2 - film a prostitualtakrol (ez ket külön film)
Bebukottak 1-2.
Heló!
Rekviem egy álomért (drog, hamis remények)
Kóla, puska, sültkrumpli - a hüyleségeket ignorálni a filmből, mert van egy pár, de amúgy jó)
Bár szeirntem sokkal jobban járnátok olyan filmekkel, amik kapcoslatban lehetne ka problémáikkal, és nem az lenne avégeredmény kb, hogy "ne drogozz, mert ez lesz, old meg aproblémáidat", és a szokásos tanácsok - már már kliéskként.
Ilyenek a kvöetkezők:
Kölykök (1995), Haragban a világgal, Valahol Európában, Fiúk a rács mögött, Mechanikus narancs, Édentől keletre (1955), Die Brücke.
Aztán még ide venném egyfajta "bónuszként" a többihez: a 12 dühös embert - eredeti -, Ne bántsátok a feketerigót!, A rakparton, Legyetek jók, ha tudtok.
Valószínűleg ezek a gyerekek sosem nézénk meg ezeket a filmeket, nem látnának ilyet, ha nem mutatjátok meg nekik. Midnegiyk kiváló film, nem egy mestermű, fontos és tartalmas mondanivalóval.
Ha megnézi ka filmet, kell, hogy legyenek gondolataik afilmmel kapcsolatban. A felnőtteknek meg kel lhallgatniuk ezeket, és a legfontosabb, hogy nem úgy, mint nagyon sok tanár teszi, hogy "Amit én gondolok, mondok, azt akarta arendező is, az így van, meghallgatlak, de az afontos amit mondtam mert azt akarta a művész".
Itt egyszerűen beszélgetni kel la látottakról, ha ez megtörténik, akkor az már egy nagyon szép dolog.
remélem ezek között is lesz, amelyik hasznosítható:
Veszélyes kölykök
187
Saját szavak
A diadal (2006)
Egy kosaras naplója
A harag sodrása
Jack (2014)
Srác a biciklivel
Vasárnapi szülők
Kölykök
Ez itt Anglia
A kerületi srácok
Bronxi mese
Isten városa
bár nem fiú(k)ról szól, hanem lányról, de szerintem a fiúkat is elér(het)i az internet ilyen káros hatása, mint ami ebben a filmben van: Trust
La haine (Gyűlölet)
Pokoli lecke
Tizenhárom
A bűn hálójában
A hullám
Az osztály
Imák Bobbyért
Gilbert Grape
Átnevelő tábor
Vezet a ritmus(bár itt nem ezen van a hangsúly)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!