Mi annak a filmnek a cime, amiről azt tudom hogy magyarul a legyetek jók ha tudtok, de film cime mi? Hol tudom leszedni?
Figyelt kérdés
Napoleon Boulevard - Legyetek jók, ha tudtok youtobon találtam2008. szept. 17. 10:47
1/6 Hintalow válasza:
Nem értem a kérdést.
A Napoleon Boulevard legyetek jók ha tudtok c. száma nem film, hanem egy zene, max klipp van hozzá. Ha esetleg a kérdés része volt egy link is, ami a kérdéses médiát mutatja, na akkor az lemaradt :)
2/6 tade válasza:
SZia. Hat a film cime is "Legyetek jok, ha tudtok" amugy meg olaszul "Stati buoni se potete". Az eredeti dalt "Angelo Branduardi szerezte "Vanita in vanita" cimmel. A legyetek jok ha tudtok c. dalt egyebkent a Neoton Familia is feldolgozta.
3/6 anonim válasza:
Cime : Legyetek jók ha tudtok, Olasz film 1983 as Olasz cime State buoni, se potete, de ha beirod a keresöbe a cimét ird utána film, és a port.hu is megvan a leirása is miröl szol.
4/6 Hintalow válasza:
Az előző vagyok.
Rászántam még 90 másodpercet az életemből a kérdésre :)
A google a 4. helyen dobta ki: [link]
Minden jót!
5/6 Hintalow válasza:
Úgy látom sok minden eltelt az alatt a 90 mp alatt :D
(amúgy nem az előző voltam akkor, hanem az első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!