Valaki mondana valami igazán ijesztő, lelki terrorban tartó horror filmet?
Figyelt kérdés
A híresebbek közül szinte mindet láttam, és megköszönném ha valaki mondani egy olyan filmet ami nem 2008 előtti, az se baj ha jumpscare-es, de pszichológiai-nak jobban örülnék :D2016. jan. 16. 20:30
1/2 anonim válasza:
Heló!
The Badabook.
"A híresebbek közül szinte mindet láttam"
Írok párat, amiekt szerintem nem láttál, és híresek - csak hogy lássuk, hogy állnuk ^^:
Funny Games - az eredeti -, Radírfej, Freaks (1932), Peeping Tom, Tetsuo - A vasember, A ház hideg szíve (az eredeti), Dellamorte Dellamore, Két nővér, Meghallgatás, A vesszőből font ember, Re-Animator - Az újraélesztő, Suspiria, Antikrisztus, Deliria.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!