Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Mi lehet ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Még 4-5 évvel ezelőtt az egyik csatornán ( azt hiszem Viasat3 ) láttam egy filmet az egyik osztálytársammal.Sajnos nem jegyeztem meg sem a magyar,sem az eredeti címét,de még a színészeket sem ismerem/ismertem.

Az elejét nem láttuk,de a történet egy családról szól,pontosabban egy házaspárról és a kislányukról.A lánynak korábban volt egy fiú ikertestvére aki meghalt,de a húgán/nővérén keresztül próbál visszatérni az élők közé úgy,hogy meg akarja ölni a testvérét.A végére emlékszem,hogy végül a nő terhes lesz és szül egy másik fiút,mert csak így menthetik meg a lányukat.

Nem igazán nevezném horrornak,de jó kis thriller volt,meg inkább olyan parás film kategóriába sorolható.Tuti hogy a 2000-res években készült,szóval nem régi film.Előre is köszönöm a válaszokat!

2016. jan. 8. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán A túlvilág szülötte (The Unborn, 2009)?

https://www.youtube.com/watch?v=s7x6VmJ2w_Q

2016. jan. 8. 20:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ,sajnos nem ez az,ezt a filmet ismerem!:) Azért köszi!:D
2016. jan. 9. 07:21
 3/5 A kérdező kommentje:
+ infó a filmhez: a főszereplő kislány szőke hajú,talán 5-6 éves lehet,és van egy néger hölgy is a filmben,aki a kislány "dadusa",és ő javasolja azt a családnak hogy gyújtsák fel a halott kisfiú játékait,hogy már semmi ne köthesse ide az élők világába.
2016. jan. 9. 07:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Túlvilági kapcsolat (Haunting Sarah, 2005).

https://www.youtube.com/watch?v=BCEnILO5Ssg

Forrás:

[link]

2016. jan. 11. 18:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Wow,ez az! Hihetetlenül hálás vagyok! Köszönöm szépen! ☺☺☺
2016. jan. 12. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!