Mi lehet ennek a filmnek a címe?
Sziasztok! Még 4-5 évvel ezelőtt az egyik csatornán ( azt hiszem Viasat3 ) láttam egy filmet az egyik osztálytársammal.Sajnos nem jegyeztem meg sem a magyar,sem az eredeti címét,de még a színészeket sem ismerem/ismertem.
Az elejét nem láttuk,de a történet egy családról szól,pontosabban egy házaspárról és a kislányukról.A lánynak korábban volt egy fiú ikertestvére aki meghalt,de a húgán/nővérén keresztül próbál visszatérni az élők közé úgy,hogy meg akarja ölni a testvérét.A végére emlékszem,hogy végül a nő terhes lesz és szül egy másik fiút,mert csak így menthetik meg a lányukat.
Nem igazán nevezném horrornak,de jó kis thriller volt,meg inkább olyan parás film kategóriába sorolható.Tuti hogy a 2000-res években készült,szóval nem régi film.Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!