Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter Halál Ereklyéi...

Harry Potter Halál Ereklyéi kettőben, miért nem lesz Vodlemorté a Bodzapálca?

Figyelt kérdés

Ügyebár úgy van a dolog, hogy mindig azé, aki megöli, lefegyverzi az előző tulajdonosát.

Na eddig tiszta is, Harry fegyverezte le Malfoyt, övé a pálca, senki nem tudja, meghal Piton, de mivan a film végefelé történő erdős jelenettel?

Ügyebár Harry elmegy feláldozni magát az erdőbe és szembeszáll Voldemort ellen, azaz feygvertelenül megadja magát. Voldemort "megöli".

Igaz hogy visszatér Harry a következő jelenetben, de miért nem lesz Voldemorté a pálca, ha megölte előző tulajdonosát?

Mert a záró-küzdelemben, ügye amikor harcolnak egymás ellen (amikor már Roxfortban vannak, és Harry felkelt) akkor úgy sikerül legyőznie Harrynek Voldemortot, hogy a pálca tudja, hogy a saját gazdáját nem bánthatja.

De mégis miért továbbra is Harry a gazdája, ha már Voldemort (feltámadása ellenére) egyszer végzett vele? :)

Nem szőrszálhasogatás, nem is túlzottan lényeges, és sejtem, hogy le van írva valahova, csak nem találom sehol se ezt az információt. És nagyon kíváncsi vagyok hogy is történt ez.

Köszi!

2016. jan. 14. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Én sajnos csak az első 3 kötetet tudtam elolvasni ....mert a másik 4 nem kaptam se a könyvesboltba se a könyvtárba de a filmbe úgy van hogy a halál ereklyéi 1 részben Voldemort megszerzi a pálcát kiveszi Dumbledor sirlyából ugyhát ott az övé aztán hogy mi lesz oda még én se jutottam el hogy megnézzem....:)
2016. jan. 27. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Azert, mert a palca dumbledore-e volt (aki ugye grindelwaldtol vette el) akit akkor este a toronyban draco fegyverezett le, igy dracoe lett. Aztan pedig kesobb, amikor a fejvadaszok elfogtak harryeket es elvittek oket a malfoy-kuriaba, ott harry dracot fegyverezte le, igy onnantol az ove volt
2016. júl. 18. 18:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az az értelmes magyarázat rá, hogy csak úgy kaphatja meg valaki, hogyha az előző gazdáját TÉNYLEGESEN megölte. De persze a pálcamágia nagyon rejtélyes, vagy Rowling nagyon belegabalyodott már...
2018. márc. 3. 10:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!