Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Meg lehet találni a Breaking...

Meg lehet találni a Breaking Bad c. Sorozatot spanyol nyelven?

Figyelt kérdés

Szeretnék komolyan foglalkozni a spanyol nyelv tanulással,még nem rég kezdtem a tanulást,szeretném ha jó szókincsem lenne,de csak olyat találtam amit le kell tölteni,de én interneten szeretném nézni ha lehet,nyilván ha nincs más lehetőség akkor letöltöm.

Köszönöm előre is a segítséget!

15/L

2016. jan. 11. 21:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Keress rá spanyolul.
2016. jan. 11. 21:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Az online nézésben sajnos nem tudok segíteni. Viszont figyelmedbe ajánlom, hogy a Breaking Bad-nek készítettek egy remake-et Métastasis néven, [link] amit spanyolul forgattak. Lehet, hogy ez jobb lenne tanulás céljából, mint egy angolul forgatott sorozat lefordított/feliratozott verzióját nézni :) (Az más kérdés, hogy nyilván költségvetési és egyéb produkciós okok miatt a remake nem érheti el az eredeti színvonalát)
2016. jan. 11. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,még nem látt egy részt sem ebből a sorozatból,spanyolul szeretném elkezdeni,szóval úgy sem tudom milyen az eredeti :D
2016. jan. 12. 15:28
 4/7 anonim válasza:
Tessek: [link]
2016. jan. 16. 13:02
 5/7 anonim válasza:

Itt megvan HD minosegbe, a harmadik videora klikkelj

[link]

2016. jan. 16. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
készült spanyol remake, Metastasis címmel rendben ... de kérlek szépen, még ha nyelvtanulás szempontjából is nézed ... ez a sorozat egy olyan remekmű amit tilos kihagyni ... nézd olyan felirattal, amilyennel jól esik, de az eredeti sorozatot nézd !
2016. ápr. 7. 02:04
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2016. ápr. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!