Ajánlanátok sorozatokat?
Heló!
Ajánlok kiválós sorozatok, hátha valamelyik megtetszik:
Hatdields and Mccoys, Breaknig Bad, Better call Saul, American Horror Story - első 2 évad nagyon jó a többi ízlés kérdése -, Friday Night Dinner, IT Crowd.
Mindegyikről elmondható, hogy a szinkron ront az élményen, hangulatvesztéssel jár, mindenképp eredeti nyelven javaslom!
mindenképp legyen benne természetfeletti?
most csak olyanokat írok, de ha ez nem feltétel, majd kiegészítem a listát :)
a búra alatt
american horror story
árnyvadászok (ennek most fog megjelenni az első része jövőhéten, a végzet ereklyéi könyvek története alapján készült)
grimm
izombie
merlin kalandjai (ez kicsit más stílusú, de szerintem nagyon jó)
once upon a time
star-crossed
stitchers
supergirl
supernatural (odaát)
the flash
the originals (vámpírnaplók spin-offja)
the secret circle
the tomorrow people
a true blood-ot is sokan szeretik, én még nem láttam
ha szereted a kicsit régebbi sorozatokat, akkor buffy, a vámpírok réme
Banshee. Nem ismerik sokan,de brutál.
Van még a Fargo,de egy kicsit unalmas. :)
Érdekes, hogy az Odaátot senki sem ajánlotta. Én nem láttam még, de egy hasonló ízlésű barátnőm imádja.
Én is nézem az első kettőt amit írtál. Vámpírnaplók mellég a The originalst ajánlom feltétlenül. Jó még az Ahs, de azt már ajánlották. A Pretty Little Liars-ben nincs ugyan természetfeletti, de izgalmas és szokták szeretni, akik azokat is nézik amiket te. A Merlint is ajánlották már, azt egyszerűen imádom, és a Once Upon a Time-ot is. A The Secret Circle is nagyon jó, boszorkányos. Sajnos csak egy évad van, de így gyorsan meg tudod nézni. :)
Miért is lettem 0%-os? :D
Mert nem Vámpírnaplók 936.részét ajánlottam?
Mert azt tanácsoltam a Kérdezőnek, hogy nézzen normális sorozatokat is,ne csak ilyen tini gagyi fisz fax baromságkat?
Hát ja,az Odaátot kellett volna ajánlanom... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!