Tudtok Zombis Sorozatokat?
Sorozat legyen, ne film.
Amiket láttam már...
The Walking Dead (folytatását várom)
Fear The Walking Dead (2.-Évadát várom)
Z, Nation - Z, Mint Zombi (3.-Évadát várom)
Ezekhez a sorozatokhoz hasonló sorozatot keresek.
Zombis legyen! ne olyan mint pl.: The Strain - A Kór. stb...
Kifogytam a Zombis sorozatokból, aki tud az legyen szíves írja le.
(((Az Ahs vs. Evil Dead, nem jött be!!!)))
Amire Te gondolsz az a The Last Ship. Nem zombis sorozat egyébként,de valóban apokaliptikus,én néztem egy ideig elég jónak mondanám,bár nem annyira pörgős.
Ha még zombis sorozatokat keresel ajánlom figyelmedbe ezeket:
Dead Set:(valósághow részesei apránként jönnek rá mi történik a kinti világban és próbálják menteni az életüket)
In The Flesh:(találnak egy gyógymódot,bár nem változik vissza a zombi emberré,csak Szocializálódik,és az emberek vadásznak rájuk,hiába próbálnak beilleszkedni.)
Santa Clarita Diet:(egy családanya "zombi" lesz és a családja segít neki elkapni a következő áldozatát majd feltálalni a vacsit/bár ez kicsit eltér a többitől)
Bár a twd volt a kedvencem egy ideig a Z nation szerintem túlszárnyalta azt és sikerült humort is belevinnie. Igaz Nem annyira életszerű,de mivel amúgyis egy sorozatról beszélünk szerintem nagyot alkottak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!