Szerintetek a Becstelen Brigantyk vagy a Django elszabadul a jobb Tarantino film?
Figyelt kérdés
2016. jan. 6. 15:45
2/7 anonim válasza:
Én a Django-n jobban szórakoztam.
3/7 anonim válasza:
Nekem a Django jobban tetszett jobban elkapott bar tarantino film szoval mindkettot szeretem de ez az uj filmje is eleg kemeny:D meg csak angolul lattam de nagyon tetszett
4/7 anonim válasza:
Én nem tudok dönteni a kettő között. Djangó inkább azért nagyobb film, mert orrba-szájba fikázza Amerikát, ami meg két kézzel és bő nyállal beveszi tövig.
5/7 anonim válasza:
Nehéz eldönteni, főleg azért mert Cristoph Waltz alakítása mindkét film csúcspontja, zseniális az a színész, de szerintem a Djangóban több volt a jó poén.
6/7 anonim válasza:
Nekem mindkét film nagyon tetszett. De ha választani kell, én akkor a Django elszabadul-ra "szavazok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!