Ti mennyire várjátok az Attack on titan 2. évadát és mi a véleményetek róla?
Nem várom, de lehet követni fogom mert érdekel a főszál. Egyébként egyáltalában nem tartom kiemelkedő dolognak. Egy átlagos shounen. Más kérdés hogy mivel kerítettek neki egy illúziót el van terjedve hogy már pedig a legjobb... mert a csapból is ez folyt anno japánban, még Shingekis guminőt is lehetett kapni.
A történet maga érdekes, de az anime úgy ahogy van kliséken alapul, és a történetvezetés totál el van rontva.
Ez szerintem nem szeretet kérdése... egyszerűen hypolva van, van egy illúzió amit a legtöbben látatlanban is elhisznek, és ha ezt az illúziót folyamatosan nyomatják előbb utóbb elhiszed hogy neked is kell ez.
De lást a Star Wars, ugyan azt csinálták vele. A boltokban 3 métert nem lehetett megtenni itthon hogy valami ne legyen star warsos....
Ezzel nem is lenne semmi gon, ha az anime iparban nem lenne ez állandóan.
Ugyan az az effektus... amíg van pénz szarnak a minőségre. Magyarországon is lehetett érezni pedig a fanmániát, láttam boltokat ahova jöttek fancuccok főleg írószerek. De például az Ebay anime része 2 éve tele volt velük. Berserkes pólóra kerestem rá és még akkor is Shingekist dobott ki.
Ez a hatalmas illózió a shingeki sikeréhez elég volt japánban, de a Star Wars egész világon megkapta... lásd kevesebb mint 1 hónap alatt már 1milliárdot termelt a Disneynek, úgy hogy gyakorlatilag a New Hope-t forgatták le újra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!