Tarantino "Becstelen Brigantyk" című filmjének mi a mondanivalója, a tanulsága, tulajdonképpen mi a lényege?
Valamelyik nap volt de nem néztem végig, egyébként nem sok QT filmet szeretek, de pl. a Ponyvaregény nagyon szórakoztató volt.
Nekem a BB, legalábbis amit láttam belőle, nem igazán jött be, persze volt pár rész, ami érdekes volt, de tulajdonképpen semmi különös, de ahogy írtam, nem láttam végig. Biztos vannak benne olyan dolgok, amiket nem tudtam felfogni, értelmezni, és így érteni a lényegét, de igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a film görbe tükröt tart valakik elé, esetleg valami másról van itt szó? Ahhoz meg nem elég jó, hogy csak úgy minden háttérben lapuló mondanivaló nélkül elmenjen.. Mint pl. a Ponyvaregény
hát eddig nem sok választ kaptunk :) lehet hogy tényleg nincs
Olvastam pár írást, ahol egekig magasztalták, máshol meg jól lehúzták... gondoltam, biztos van valami, amit nem értek vagy nem látok, és ezért nem jött át a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!