Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tarantino "Becstelen Brigantyk...

Tarantino "Becstelen Brigantyk" című filmjének mi a mondanivalója, a tanulsága, tulajdonképpen mi a lényege?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap volt de nem néztem végig, egyébként nem sok QT filmet szeretek, de pl. a Ponyvaregény nagyon szórakoztató volt.

Nekem a BB, legalábbis amit láttam belőle, nem igazán jött be, persze volt pár rész, ami érdekes volt, de tulajdonképpen semmi különös, de ahogy írtam, nem láttam végig. Biztos vannak benne olyan dolgok, amiket nem tudtam felfogni, értelmezni, és így érteni a lényegét, de igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy ez a film görbe tükröt tart valakik elé, esetleg valami másról van itt szó? Ahhoz meg nem elég jó, hogy csak úgy minden háttérben lapuló mondanivaló nélkül elmenjen.. Mint pl. a Ponyvaregény

#Brad Pitt #Quentin Tarantino #inglorious basterds
2016. jan. 5. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem semmi.
2016. jan. 5. 18:54
 2/6 A kérdező kommentje:

hát eddig nem sok választ kaptunk :) lehet hogy tényleg nincs

Olvastam pár írást, ahol egekig magasztalták, máshol meg jól lehúzták... gondoltam, biztos van valami, amit nem értek vagy nem látok, és ezért nem jött át a dolog

2016. jan. 5. 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Én úgy értelmeztem, hogy azt kívánja Quentin bemutatni, hogy minden "oldalon"(jelen esetben zsidók és nácik) vannak rossz( Brigantyk, Hans Landa) és jó( a baseball ütővel agyonvert őrmester) emberek.
2016. jan. 24. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Én is valami ilyesmire gondoltam, legalábbis az alapján, amit láttam belőle.
2016. jan. 24. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
De lehet úgyis értelmezni, jogy a fagyi előbb-utóbb visszanyal. (3-as voltam)
2016. márc. 26. 11:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy csak a németek a rosszak bármi más jó.
ápr. 13. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!