Mi a Birdman cîmű film mondanivalója?
Figyelt kérdés
Múltkor megnéztem és nagyon tetszett, de a mondanivaló nem esett le.2015. dec. 28. 19:49
1/8 anonim válasza:
Az hogy a képregényfilmek hülyeségek és minden szinésznek tönkreteszik a karierjét, ezen kívül soha nem fognak Oscart kapni. Ez szerintem elég nagy ostobaság csak nézz utána.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja ez a mondanivalója? :D Ez leesett nekem is csak azt hittem valami nagyon nagy tanulság lesz ami szíven ūt. :D
2015. dec. 28. 23:34
3/8 A kérdező kommentje:
Amúgy annyira azért nem hülyeség. Gondolj csak Mark Hamillre. Az se nagyon kapott szerepeket az SW óta.
2015. dec. 28. 23:38
4/8 anonim válasza:
Az SW nem képregényfilm ráadasul a film főszereplői közül cdak Harison Ford gondolkodott karierben, neki meg bejött.
5/8 anonim válasza:
Ottvan maga Michael Keaton is, aki az első Batman volt széles vásznon.
6/8 anonim válasza:
Keaton elég ismert lett, nem mondanám, hogy a Batman "tönkretette" volna a karrierjét...
Erre gondolsz, első?
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Azért Downey Jr. neve is egybefolyt Ironmannel. Ha megkérdeznék tőlem, hogy mondjak egy filmet amiben szerepelt valószínű, hogy a Marvel filmeket mondanám, pedig sosem láttam még egy Vasember/Bosszúállók részt se, pedig magának a színésznek egy rakat filmjét láttam már.
2015. dec. 29. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!