Mi a véleményetek erről? (Álom. Net)
2016. jan. 5. 14:54
1/1 anonim válasza:
Először mondanám hogy Álom.net? Inkább hagyjuk... de azért van benne valami. Bár szerintem és sokak szerint valóban nem egy nagy film de egy-egy elemében azért tud szórakoztató is lenni. A legnagyobb gond az hogy ez a film tökéletes példája annak hogyan akartak magyarországból Amerikát csinálni. Na itt bűzlik kicsit a dolog. Olyan elemeket erőltettek bele a filmbe szerintem ami egyszerűen nem mi vagyunk, főleg nem egy olyan "vidéki" városban mint Siófok ahol ugye a film játszódik. Jó pont a filmnek amiért az én volt gimimben játszódik lel, és az igazgatónak is jó dumája van. Reviczky Gábor pls, respect neki, de Barta Zso... akarom mondani Rékasi is jó arc. Ez az én véleményem mindenki döntse el mit gondol maga, szerintem ezt a filmet kicsit elszúrták idegen motívumok importálása miatt de azért annyira nem vészes, szerintem bőven nézhető film de magyar viszonylatban kicsit erőltetett néhány helyen, Usában ez elmenne azért jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!