Ki volt a kedvenc Death Note karaktered?
Light volt a kedvencem, de L halála után szerintem már gyakorlatilag véget ért a sorozat. Szerintem addig volt igazán izgalmas a DN, persze végignéztem, de nekem Near egyáltalán nem volt szimpatikus.
Számomra könnyű volt átérezni Light gondolatait és nagyon tetszett benne, hogy mennyire logikusan tud gondolkodni, de a karakter valahogy mégis "emberi" maradt (szóval volt, hogy hibázott, kétségbe esett) a végén sajnáltam... :) :(
Engem megragadott 'L' és Light karaktere is, fantasztikus volt a gondolat menet amit a sorozat végig vitt, továbbá nagyon tetszett mindkettőjük elképesztően logikus gondolkodása és esze, ez javából a titánok harca volt, nem tudnék választani a kettő közül mindkettő zseniális jellemnek lett megalkotva.
Gyakorlatilag ők ketten tették érdekessé a sorozatot és ebből következik hogy 'L' halálával a történet 50%-a meghalt, Near-t meglehetősen érdektelen figurának tartom.
L - mivel szörnyen inteligens, logikus gondolkodású és eléggé elvont karakter...benne van a csapatban, de mégis messze áll tőlük...az egész taktikája,észjárása tetszik a karakternek...az a "minden kis dolgot megvizsgálunk,benézünk mögé"...ez a higgadt, hideg és rideg stílus nagyon jól ki lett találva...én lélekben olyan világospárti vok ,de a középutat választom a döntéseim során...ezért tudtam azonosulni ezzel a karakterrel
Light - ő is nagy kedvenc volt, szintén a logikája miatt, de miután sok embert semmibe vett és beképzelt lett, utána már unszimpatikussá vált egy kissé...
Az egész story a Light VS L csatározások miatt olyan jó...mind2 nagyon jó...vajon melyik a jobb?...nehéz lenne megítélni...a kettőjük között lezajlott párbeszédeket szörnyen érdekesnek találtam...ezért jó ez az egész!A japánok ritkán érnek el sikereket ilyen téren(ha összevetjük az összes japán film,anime,manga számát a sikeres produkciókkal...hát igen...), de akk hatalmasat durran!
Ryuk - szakadtam egy-két megmozdulásán :D
és L- az az agymenés ami nála folyik,na attól én speciel agyfaxt kaptam :)
L!
Light egy szemét köcsög.
Akkor utáltam meg Lightot ennyire, amikor L azt mondta neki, hogy ő az első barátja és Lightnak meg csak az járt a fejében , hogy hogyan ölhetné meg L-t. Én akkor majdnem elbőgtem magam.
Nekem Light a kedvenc. Nagyon okos, meg helyes is, ő a kedven anime karakterem. <3
Sajnáltam, hogy végül mégis elbukott ;(
L!
Light egy szemét köcsög.
Akkor utáltam meg Lightot ennyire, amikor L azt mondta neki, hogy ő az első barátja és Lightnak meg csak az járt a fejében , hogy hogyan ölhetné meg L-t. Én akkor majdnem elbőgtem magam.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-08-11 01:24
Szerintem az a barátos szöveg is csak a taktikázásához tartozott... hiszen végig Light-ra gyanakodott, csak bizonyítékot nem tudott szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!