Ki volt a kedvenc Death Note karaktered?
Figyelt kérdés
Nekem Light volt2010. márc. 25. 17:33
2/21 anonim válasza:
Nekem Mikami az egyik Near a másik :P
5/21 anonim válasza:
Mello *__* és Matt. és L. :D a jó oldalon álltam xD
6/21 anonim válasza:
Ryuk, vagy hogy írják a nevét annak a halálistennek:D Szerintem nagyon forma:D Én csak a filmet láttam, és amikor Ryuk felpattant a plafonra, és beleverte fejét, hát akkor percekig sírva röhögtem XD Akkor beleszerettem:D
7/21 anonim válasza:
én is csak a filmet láttam :) a kedvencem L, Ryuk, és L apukája( az az öregember)
8/21 anonim válasza:
L egyértelműen, szerintem nagyon inteligens és nagyon megragadott a karaktere. Eleinte Lightnak szurkoltam, de amikor már ártatlanokat is elkezdett gyilkolászni akkor már nem kedveltem annyira :S
10/21 anonim válasza:
Light. Vele tudtam legkönnyebben azonosulni. A legidegesítőbb pedig (bár tudom, hogy nem kérdezte senki) Near volt. Nagyon hamar rájött mindenre. Mondjuk ez igazán nem az ő hibája volt, hanem csak annyi, hogy kissé el volt kapkodva a sorozat végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!