Nem értem a reszkessetek betörők 4. részét az kapcsolódik az első két részhez vagy nem? Lent folyt.
Én még életlembe nem láttam.
De pl. a halálos iramban részek sem követik egymást időrendben. Pl. Toki hajsza vagy bármelyik...
Elméletileg az első két rész folytatása akart lenni, de mindegyik színészt lecserélték és megváltoztatták a helyszínt és az időt is (egy évtizeddel később játszódik, de a szereplők nem öregedtek).
Ne rágódj rajta, hitvány film. Egy TV sorozatot is akartak belőle készíteni, de az emberek utálták, ezért lemondtak az ötletről.
Az első 2 rész folytatása akart lenni. Ha láttad a filmet, abból kiderül, hogy egy évvel történik az "Elveszve New Yorkban" (a 2. rész) után.
Csak a rendezők nagyon elszúrták. Rengeteg dolog nem stimmel, és igazából egy remake-nek jobban elmenne, mint folytatásnak. Kevin is 8 éves, holott már az első részben is annyi volt, és az sem volt szerencsés lépés, hogy kb egy 6 évesnek kinéző gyereket tettek be Kevin szerepébe, aki - ha követjük a kánont - már 10 éves kellene, hogy legyen.
Amúgy rossznak szerintem önmagában nem rossz film, csak mint folytatást elbénázták, és messze elmarad a "valódi" Reszkessetek, betörők! színvonalától.
Egyébként nem Kevin kora az egyetlen baki. A betörőknél például Marvból Harry lett. Ami pedig a film elnevezését illeti, a 3. és az 5. rész gyakorlatilag csak nevében Reszkessetek, betörők. Oké, mindkettő karácsonyi betörésről szól, de semmi köze az eredeti sztorihoz. Csak gondolom, a 3. rész sikertelensége után menteni akarták a menthetőt, és vissza akartak nyúlni Kevinékhez... aztán látták, hogy ez sem menti meg a filmet, így az 5. részben megint új szereplők vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!