Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a sorozatnak a címe?

Mi ennek a sorozatnak a címe?

Figyelt kérdés
Csak az első részt láttam néhány hete. Amire emlékszem, h vmi kaland filmsorozat. Az eleje úgy volt, hogy egy családban 3 gyerek van, de csak kettő lehet és mikor megtudják hogy jönnek a rendőrök akkor a kislányt elrejtik. Utána persze előkerült és az apát letartóztatták. Utánna a mi megvan h vmi időkapun vagy min átmentek többen is és egy másik világba kerültek ahol dínók is voltak.
2016. jan. 2. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát így nem ismerős a dolog, de én például csak 2 időkapus sorozatot ismerek, nem tudom hogy valamelyik az-e: az egyik a Sliders, a másik a Quantum Leap - Az időutazó.

Illetve van még időkapu A rejtély-ben is, de abban nagyon ritkán, nem igazán jellemző.

2016. jan. 2. 22:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyik sem az. De az nem is igazán időgép lehetett hanem inkább olyan ami egy másik világba átvisz, mert ők csak egyszer mentek át
2016. jan. 3. 08:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Terra Nova. Mondjuk abban nem biztos hogy letartóztatják az apát.
2016. jan. 3. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Még 2 van esetleg, ami szóba jöhet: Csillagkapu, Mágusok
2016. jan. 3. 10:05
 5/5 A kérdező kommentje:
A Terra nova az köszönöm :)
2016. jan. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!