Mi lehet ennek a sorozatnak a címe? (viva tv)
Figyelt kérdés
Talán két éve lehetett egy sorozat a viva tévén,ami középiskolásokról szólt.Sajnos sehol sem találom a címét.Egy kerti bulival kezdődött és úgy lett vége a sorozatnak,hogy egy kisbusszal indultam valahova.És végig egy szerelmespárról szólt,hogy összejönnek-e vagy sem.Sajnos csak ennyit tudok róla.2015. okt. 29. 11:43
1/4 anonim válasza:
Most megy a Viva-n egy sorozat,ami hasonlít erre,a címe:Kínos(eredeti cím:Awkward)
2/4 A kérdező kommentje:
Azt ismerem,nagyon jó sorozat,de sajnos nem az.Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget! :)
2015. nov. 20. 19:21
4/4 A kérdező kommentje:
Tiffany Minaj nagyon szépen köszönöm a válaszod,ez volt az a sorozat. <3 :) Nagyon szerettem,mindig megnéztem,csak elfelejtettem a címét.(Szeretném újra megnézni. :) )
2016. márc. 15. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!