Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Sztetek miről fog szólni a...

Sztetek miről fog szólni a Star Wars 8?

Figyelt kérdés

Megnéztem a 7. részt és elég sok rész még homályos számomra.

(pl: honnan származik Rey, miért állt át Kylo a sötét oldalra, ki is valójában az a Snoke fővezér, stb...).

Sztetek kapunk majd válaszokat ezekre a következő részben?

2016. jan. 1. 12:31
1 2
 11/13 anonim válasza:
kiderül hogy Rey Luke apja (igen, nem írtam félre semmit!) mert hogy ő a kiválasztott mint Anakin Skywalker volt és egy idő után mindig újjászületik a kiválasztott és most Rey az. Szóval Rey-t kiképzi Luke, Rey beszélni fog álmában Anakinnal, benne lesz Rey anyja aki asszem meghal (mindenhol mást írtak. Ja meg Kylo elrabolja Finnt és Poet, hogy Rey odamenjen és stb. Meg az új szenátus elárúlja az ellenállást, Luke és Snoke majd harcolni fognak az állás döntetlen stb..
2016. aug. 25. 20:58
 12/13 anonim válasza:

de tessék itt mindent megtaláltok:

[link]

2016. aug. 25. 23:27
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó: ez kacsa, már rég kiderult. De te tenyleg elhitted? Gratulálok. Ha priviben megírnam neked, hogy wookie szexjelenet is lesz a filmben, szerintem te azt is tényként terjesztenéd. :D
2016. aug. 28. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!