Ismeri valaki a 'Gyilkos vágyak' című filmet? Mi történt pontosan?
Épp most néztem meg ezt a filmet, de a végére már teljesen össze voltam zavarodva. Nekem szükségem van rá, hogy ha megnézek egy filmet, a végére minden összeálljon... nos esetemben minden összekuszálódott...
Nem írom le az egész filmet, a kérdés azokhoz szól, akik látták már.
Szóval: mi volt Christine és Isabelle közt? Szerették vagy utálták egymást? Christine-nek tényleg volt egy ikertestvére? De hiszen ha igaz volt hogy meghalt az ikertestvére a biciklis balesetben akkor hogy volt ott a temetésen? Vagy Christine mégsem halt meg? De akkor ki volt a koporsóban? De ha meghalt, akkor Ki fojtotta meg a végén Isabelle-t? És hogy került hozzá a véres sál amit a rendőrök már lefoglaltak? Isabelle miért ölte volna meg Christinet? Bekattant? De mitől amikor nem is szedett gyógyszert csak édesítőt? Dirk miért kavart egyszerre mindkét nővel? Dani miért akart rosszat Isabelle-nek amikor szerette és állítólag szinte legjobb barátnők voltak. És Isabelle hogy fojthatta meg Dani-t? Végül Christine hogy került be a házba Isabelle háta mögé amikor ajtót nyitott?? Szellem volt vagy mi?? De ha megfojtotta Christine Isabelle-t, akkor hogyhogy a legvégèn felriadt az ágyból?? Vagy ezt az egészet csak álmodta Isabelle? De ha álmodta volna akkor Dani miért feküdt ott a földön holtan?
Ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni... így összesítve.. Én vagyok a hülye hogy nem értem a lényeget, de tényleg megőrjít hogy nem jövök rá...egyszerűen nem áll össze a kép. Valaki aki tudja a választ a kérdéseimre, ismertetné velem hogy mi is történt pontosan?
Azt nagyon megköszönném. :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!