Szerintetek hogyan alakultak volna a dolgok ha? NARUTO
Igaz,hogy gyengébb lett volna Kakashi,de amúgy is ő egy született tehetség volt.Szóval meglett volna jól nélküle is.Az meg már más kérdés,hogy Obito mennyivel lett volna erősebb.
Ez igaz, hogy született tehetség volt. Láthattuk már, hogy sokkal jobb volt Kakashi mint Obito mikor gyerekek voltak.
De, akkor ugye elvileg nem tudhatta volna a Chidorit és Raikiri-t kifejleszteni, nem? A Másoló Majom (Nindzsa)
nevet sem kapta volna meg. Sokkal kevesebb jutsu-t ismerne. Azért elég sok minden változna és nem is lényegesen. Dei keze végül úgy is helyre került. Bár ha jól emlékszem az erdős jelenetnél jó nagyot szívhattak volna, ha a robbanást nem 'küldi' el. Pain harcnál is mondjuk mindegy, mert a szeg megölte volna és valszeg Choji is halott lenne, de Pain feltámasztotta őket. A Danzou és Sasuke harc után kicsit gázosabb a helyzet, hogyan védhette volna ki a Susano'o nyilat?
Számold csak össze, hogy hányszor használta azt a szemecskét.
Elenyésző...
Elég nagy tarsolya van ahhoz, hogy simán feltalálja magát bármilyen szorult helyzetben, szóval én nem aggódnék akkor sem ha nem lenne. :)
23/F
# 4-es!
Elég sokszor. Azért IS van nagy tarsolya, mert a Sharingan által egy csomó jutsut lemásolt. Már a történet elején nagyot szívhatott volna, ha nem másolja le Zabuza jutsuját. Már említettem, Dei robbantását, Sasuke Susano'o nyilát, Pain szegét, lövedékét.
A Hidan és Kakuzu harcnál is biztos szétkente volna időben Kakuzu, még mielőtt megjött volna Yamato és Naruto csapata. Szóval elég sokszor védte már meg a seggét.
5-6-os válaszoló!
Hát Itachi Sharingannal született, miközben Kakashi nem, ő ugye kapta. De ő amúgy is (Kakashi), már azelőtt zseninek számított szóval szerintem még sem korrekt az összehasonlítás. Ő már akkor erős és elismert volt és ezután még így is kapott egy buffot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!