Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek hogyan alakultak...

Szerintetek hogyan alakultak volna a dolgok ha? NARUTO

Figyelt kérdés
Ha Obito nem adta volna bal szemét Kakashinak amikor fél teste a kőtörmelék alatt volt?

2015. dec. 28. 17:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaz,hogy gyengébb lett volna Kakashi,de amúgy is ő egy született tehetség volt.Szóval meglett volna jól nélküle is.Az meg már más kérdés,hogy Obito mennyivel lett volna erősebb.
2015. dec. 28. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Igaz,hogy gyengébb lett volna Kakashi,de amúgy is ő egy született tehetség volt.Szóval meglett volna jól nélküle is.Az meg már más kérdés,hogy Obito mennyivel lett volna erősebb.

Ez igaz, hogy született tehetség volt. Láthattuk már, hogy sokkal jobb volt Kakashi mint Obito mikor gyerekek voltak.

De, akkor ugye elvileg nem tudhatta volna a Chidorit és Raikiri-t kifejleszteni, nem? A Másoló Majom (Nindzsa)

nevet sem kapta volna meg. Sokkal kevesebb jutsu-t ismerne. Azért elég sok minden változna és nem is lényegesen. Dei keze végül úgy is helyre került. Bár ha jól emlékszem az erdős jelenetnél jó nagyot szívhattak volna, ha a robbanást nem 'küldi' el. Pain harcnál is mondjuk mindegy, mert a szeg megölte volna és valszeg Choji is halott lenne, de Pain feltámasztotta őket. A Danzou és Sasuke harc után kicsit gázosabb a helyzet, hogyan védhette volna ki a Susano'o nyilat?

2015. dec. 28. 18:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Chidorit szerintem kitudta volna fejleszteni,csak tovább tartott volna.Sokat adott a sharingan Kakashinak,de az nélkül is jól meg lett volna.Deidara robbanása ellen meg elég lett volna egy Kaiter(örvény)Nejitől,csak ugye Kakashit kellett központba helyezni.
2015. dec. 28. 19:14
 4/8 anonim válasza:

Számold csak össze, hogy hányszor használta azt a szemecskét.

Elenyésző...

Elég nagy tarsolya van ahhoz, hogy simán feltalálja magát bármilyen szorult helyzetben, szóval én nem aggódnék akkor sem ha nem lenne. :)

23/F

2015. dec. 28. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor Kakashi már nem élne. Itachit is azért élte túl, mert Sharingan, meg mert Itachi nem akarta bántani, de igazából már végtelenszer meghalt volna Sharingan nélkül.
2015. dec. 29. 10:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát eléggé el vagyok varázsolva most, hogy elolvastam a kommenteket. Kakashi rég halott lenne a Sharingan nélkül, hát számoljátok össze, hogy hányszor mentette meg a fenekét. Elég sokszor, úgyhogy erről ennyit. Lehet Hidan és Kakuzu sem vesztett volna, ha Kakashinak nincs Sharinganja, úgyhogy az biztos, hogy több halott lenne, közöttük maga Kakashi is.
2015. dec. 29. 10:04
 7/8 A kérdező kommentje:

# 4-es!

Elég sokszor. Azért IS van nagy tarsolya, mert a Sharingan által egy csomó jutsut lemásolt. Már a történet elején nagyot szívhatott volna, ha nem másolja le Zabuza jutsuját. Már említettem, Dei robbantását, Sasuke Susano'o nyilát, Pain szegét, lövedékét.

A Hidan és Kakuzu harcnál is biztos szétkente volna időben Kakuzu, még mielőtt megjött volna Yamato és Naruto csapata. Szóval elég sokszor védte már meg a seggét.

5-6-os válaszoló!

Hát Itachi Sharingannal született, miközben Kakashi nem, ő ugye kapta. De ő amúgy is (Kakashi), már azelőtt zseninek számított szóval szerintem még sem korrekt az összehasonlítás. Ő már akkor erős és elismert volt és ezután még így is kapott egy buffot.

2015. dec. 29. 12:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Sokat köszönhet a Sharingannak,de ne feledjétek ha nem lett volna sharinganja a sztorit is másként írták volna.Amúgy meg alapból egyik legtehetségesebb ninja.Bár párszor tényleg meghalt volna nélküle.
2015. dec. 29. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!