Miért szeretitek a durva filmeket?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 13:49
1/3 anonim válasza:
Durva filmeket, mint például?
A filmekben az erőszak sok célt szolgálhat.
2/3 anonim válasza:
Több oka van ennek. Fiatalon a hú megnéztem és tökre nem féltem. Idosebb korosztálynak meg végre valami izgalom vagy a fonokomet igy apritanám fel fajta. Ezért tehát vagy vagánykodás vagy izgalom vagy kiéli magát.
3/3 anonim válasza:
Nálam ez színtiszta aberráció.
Na jó, ez csak poén volt. :) Én például a magánéletben kedves, visszafogott, konfliktuskerülő ember vagyok, és nyilván ki kell magát élni valamiben az embernek. Amúgy egész kisgyerek korom óta érdekeltek a szörnyetegek, szóval egyszerűen ízlés kérdése is nálam. Mert mit tudtam én még akkor konfliktusokról... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!