Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek a durva szexet?
Figyelt kérdés
A párommal általában durvábban csináljuk az átlagosnál, vagy ha gyengéden indul, gyors lesz belőle.
Ti mennyire szeretitek, ha "odanyomja" nektek a párotok?
2015. máj. 23. 14:19
2/9 anonim válasza:
én nekem csak úgy van orgazmusom ha a párom durva, de nem csak szexuálisan (de csak a szexben). én vagyok a szolga, mondhatjuk így is.
3/9 anonim válasza:
Mit értünk durva szex alatt?
Szerintem nagyon változó lehet, hogy ki mit tart durvának.
24/L
4/9 anonim válasza:
Csatlakozom a kettes válaszolóhoz. Nincs is annál jobb amikor a szeretett fiú használja a testem a kielégüléséhez.
5/9 anonim válasza:
én azt szeretem, ha a barátom jó keményen megdug. gyorsan, mélyen, erőteljesen. közben ha húzza a hajam, vagy paskolja néha a fenekem, külön élvezet :3
20L
6/9 anonim válasza:
Nincs is jobb, mint mikor a lány lemond az önbecsüléséről egy nagyobb élvezet érdekében. Könnyesre szopatva pofozva alázva kiabálja a köszönöm szót az orgazmusáért, amit adok neki. 27/F
7/9 anonim válasza:
Minnél vadabb annál jobb.
Szeretem ha bevágnak az ágyba és durván bánnak velem
9/9 anonim válasza:
Imádom. Igyekszem rosszul viselkedni, hogy nagy büntit kapjak érte. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!