Csak nekem fura hogy eddig a star wars részekben a rohamosztagosok klonok voltak most meg emberek, akiket elszakítottak a családjuktól?
1. A klónok 7. részre már mind meghaltak. Amikor a Köztársaságból Birodalom lett utána már a klónok mellé embereket is besoroztak katonának. És mivel elég sok klón meghalt, (na meg a fejlődésgyorsítás is bejátszott náluk) megfogyatkozott a számuk a seregben. Ráadásul egy idő után már nem tudtak klónozni. A kérdésre válaszolva nekem is jobban bejött a klón hadsereg. Szervezettebb volt, jobb, akik harcra készültek.
2. Snoke egészen rendben van szerintem.
3. Engem is rohadtul idegesít Finn. Vagy rinyál, vagy idegesítően liheg, riadtan néz. Ha meg egyik sem akkor mond valami "vicceset" és juhú. (remélem a 8.-ban valaki jól legyakja a fejét)
Amúgy a klónok is emberek
De miért ne lehetnének most nem klónok?
1. A klónozás a 3. rész után költségessé vált ezért leállították
2. Snoke azaz Darth Plageouis az ultimate főgonosz az egész 9 részes Star Wars-ban aki Anakint nemzette a midi clorianokkal, amit Palpatine aki a volt tanítványa mesélt neki a 3. részben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!