A klónok vagy a birodalmi rohamosztagosok páncélja/felszerelése a jobb?
Klónoké szerintem. De mindegyikről elmondható,hogy az a csini páncél leginkább dísznek van mert ugyanúgy lelehet ütni/lőni őket mintha rajtuk se lenne. Lucas azért tette rá a rohamosztagosokra először,hogy ne sajnáljuk őket mikor a főszereplők embereket gyilkolásznak.(Nem látod az arcukat ezért nem tünnek túl emberszerűnek.)
A klónok jobb fegyvereket és felszerelést kaptak és már gyerekkoruktól a harcokra készítették őket fel.
A Birodalmi hadsereg nagyja viszont már sima ember volt. A klón háború miatt sok terület elszegényedett és a helyi fiatalok abban látták a kitörést,hogy belépnek a seregbe. Nem igazán rostálták őket át,és komolyabb kiképzést se kaptak. A Birodalom sem lehetett pénz túltengésben ezért próbált olcsón nagyobb sereget fenttartani. De voltak a birodalomnak is jobbféle csaptaipl: A sandtrooperek(sivatagi különítmény) vagy a snowtrooperek(akik a Hoth-on foglalták el a Lázadók bázisát). Legalábbis én így képzelem el a birodalmi sereg rendszerét,de ajánlom a Star Wars Rebels sorozatot a Disney Chanell-en ott talán majd többet elárulnak a témáról.
Utolsó vagyok !
Amúgy a IV.részben amikor főhőseink rohamosztagosnak öltöztek akkor Luke mondta,h alig lát ki a sisakból(ez is lehet az oka,hogy nem találnak el semmit).
A másik pedig az amerikai filmek alapkövetelménye hogy a gonoszok golyói kikerülik a főhősöket. Érdekes,hogy amikor elfoglalták Leia hercegnő űrhajóját akkor ott pillanatok alatt rendet csináltak,de a főszereplők azok valahogy taszítják a golyókat/lézersugarakat.
Hogy korszerűtlenebb a felszerelésük annak az oka,hogy az SW univerzumba vissza fele fejlődik a technika :)) xd. Dehát úgy szeretjük ahogy van.
Bocs ha offoltam :)
így utólag már elmondható,hogy a klónoké sokkal fejlettebb volt.
eleve nem kellett méretekkel babrálni,mert egy méret kellett mindenből.
a másik a sisak amiben olyan volt az optika a kilátás és az adatelemzés,mint a vasember páncélban,vagy a terminátornak,folyamatosan ömlöttek az adatok és taktikai elemzések a térképek és a társak elhelyezkedése.
kacsintással,pislogással lehetett futtatni választani a kívánt funkciókból,erre is külön képzésük és szűrésük volt.
aki nem tudta gyorsan megtanulni a kacsintós szemmozgásos használatot azt szelektálták a kamínóiak.
és a kommandósok páncélja lövedék álló is volt.
a republic commando sorozatból.
abban végig a klónok a főszereplők és minden velük kapcsolatos dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!