Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Spoiler, Star Wars?

Spoiler, Star Wars?

Figyelt kérdés
Star Wars 7-be tényleg meghal? Aki látta az tudja kire gondolok, csak azért kételkedek, mert úgy hallottam több filmre is szerződtették.
2015. dec. 22. 11:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elnézést nem tudtam, hogy Luke csinálta a 2. kardját. Ha belegondolsz Vader "csak" megvédte az uralkodót, nem arra kapott parancsot, hogy végezze ki.Mellesleg, a fia ellen küzdött.Gondolom én ha átélnéd a helyzetét te sem tudnád megölni a saját fiadat aki a 6.résztől apának nevez :D .Azért írtam, hogy nem erős jedi, mert Obi-Wan sokkal nagyobb és jobb kiképzésben részesült. Na jó ő már vén volt, de akkor is. Nézed a tcw-t? Ott van pl. Luminara Unduli az is egy nagyon erős jedi. A 2. részben benne volt a Geonosisi csatában.Azokhoz tartozik akik túlélték az arénát.Mindössze 34-en a 212-ből.És valljukbe az nem "kicsi" ütközet volt.
2016. febr. 29. 22:02
 12/12 Rion_marcus ***** válasza:

Igen, Luminara Unduli nagy jedi lovag, de hogyan a piklibe méred össze valakivel aki nem ugyan abban a korban élt. Ez majdnem olyan nonszensz, mintha Caezár hadvezéri képességét vetnéd össze, mondjuk Napoleonéval. Hogyan méred össze, ha soha nem vívtak csatát egymással?

Luke egyetlen ellenféllel vívott valódi párbajt, ez Vader. Az pedig már hazugság lenne, hogy nem akarta legyőzni, mert az Ep. V.-ben gátlás nélkül levágta a kezét, de az igaz (és én is mondtam az előző hozzászólásomban), hogy megölni nem akarta a fiát. Azt látjuk, hogy a harcolnak egyet és egészen addig tökéletesen egyenlőek, amíg Luke dühös nem lesz és egyetlen lendületes támadással elsöpri a 15 évig Jedinek és 25 évig a Sith sötét nagyurának tanuló apját. Ha Luke valóban gyenge lenne, akkor nem tudta volna valóban legyőzni Vadert max egy hónap valódi képzés és x idő ÖNKÉPZÉS után. Ez az egyetlen valódi mérőszámunk, hogy ezzel legyőzte a jóval felkészültebb apját, aki az eggyik legerősebb Jedi volt és az Uralkodó parancsára jediket vadászott.

2016. márc. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!