A Star warst hogy kezdjem el nézni?
Figyelt kérdés
Még eddig egy részét sem láttam,és ugye az első rész később jött ki mint a negyedik.A kérdésem az lenne hogy a megjelenési dátum szerint nézzem vagy kezdjem sorba az első résztől?2015. dec. 22. 00:25
11/12 anonim válasza:
10-es, nem, nem azért nem szeretik a rajongók az előzménytrilógiát, mert máshogy ábrázolja a gonoszt, hanem többek között a következő okok miatt: Jar-Jar, borzalmas dialógus, erőltetett szerelmi történet, túl sok politizálás (bár ez utóbbi engem nem annyira zavart), élettelen CGI-hátterek...
12/12 anonim válasza:
Minden létező filmsorozatot megjelenési sorrendben ÉSSZERŰ nézni. Az 1-2-3-ban viszont lesznek olyan dolgok, amiket nem fogsz érteni ha nem rendesen nézed őket.
Én is a 4-5-6-1-2-3-7-et javaslom, ez nem hiába van így kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!