Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek igaz az hogy...

Szerintetek igaz az hogy Michael Jackson molesztált gyerekeket? Számtalan cikket olvastam erről és meggyőződésem hogy nem ti hisztek nekem?

Figyelt kérdés

2015. dec. 18. 15:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja igen.Apropó, peren kívül megegyeztek.Mégis milyen apa az aki ha a gyerekét tényleg molesztálják akkor nem akarja börtönbe juttatni az illetőt.Aztán kapott 20 millát, persze hisz ez volt az egész lényege.Vak, aki ezt nem látja.Amúgy MJ először bíróságra akarta vinni az ügyet de aztán a barátai meggyőzték hogy ez rengeteg újabb pletykát adna az újságoknak és az egézségének sem tenne jót stb.Ez mondjuk érthető,mégis ki akarna több évig is elhúzódható tárgyalást egy ilyen kínos ügyben.
2016. jan. 6. 15:19
 22/24 A kérdező kommentje:
Igen utcso ezt en is olvastam h perre akart menni es ezt az ervet nev nem is hallottam amit irtal h ki ne akarna akkor borzonbe jutatni annyira igazunk van
2016. jan. 7. 14:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Istenem! Annyira szánalmas, amikor ilyen mocskos vádakat pakolnak valakire. Komolyan nem tudom felfogni az ilyen emberek hogy is képzelik ezt. Egyszerűen a lelkiismeretem nem engedné, hogy ilyet tegyek bárkivel, Michael drágámmal aztán meg végképp nem. Fantasztikus ember és előadó volt, és egyszerűen ha rá nézek, szeretet áraszt el, mindarra gondolva amit Ő tett az emberekért és az állatokért. Annyira sajnálom, hogy sosem adatik meg a lehetőség, hogy ezt elmondjam neki. De borzasztó hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan időbe születhettem, amiben az ő zenéje, tánca ott van, mert sokszor végtelen boldogságot érzek, mikor Őt hallgatom, és valamikor szomorúságot, hogy ennyien bántották, és ős ennyire talpon tudott maradni.

A dalai: We Are The World, Man In The Mirror, Heal The World, Earth Song, Will You Be There, What More Can I Give? és még sorolhatnám, olyan gyönyörűség, hogy a sok rossz mellett ennyire jó dolog is létezik a világban. És ezt mind Michaelnek köszönhetjük.

2016. jan. 18. 16:03
 24/24 Hovány Péter válasza:
Van az a mondás, hogy nem zörög a haraszt, ha nem csavarja ki egy tornádó gyökerestül.....
2018. júl. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!