Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek igaz az hogy...

Szerintetek igaz az hogy Michael Jackson molesztált gyerekeket? Számtalan cikket olvastam erről és meggyőződésem hogy nem ti hisztek nekem?

Figyelt kérdés

2015. dec. 18. 15:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A pernél egy pszichológus megvizsgálta és elmondta hogy erzelmileg egy gyerek szintjén van emiatt pedig semmi nem áll tőle távolabb mint a pedofília.

Nemcsak hogy minden vádpont alól felmentették de a gyerekei felügyeketi jogát is megtarthatta.Szerinted ha nem lettek volna 100%ig biztosak az ártatlanságában akkor megtarthatta volna őket?

Neverlandre beteg vagy szegény éhező gyerekeket hívott meg hogy ha csak egy napra is de elfeledkezhessenek a betegségükről.Szerinted tényleg titokban azért csinálta hogy a beteg gyerekeket molesztálhassa?Gondolom a nehéz sorsú gyerekeket támogató alapítványát is a Heal The Worldot is csak alibiből hozta létre?Biztos csak úgy poénból gyűjtött össze vele 300 millió dollárt és azért támogatitt még 39 másik alapítványt?

További érvekért olvasd el Aphrodite Jones: A Michael Jackson összeesküvés című könyvet.Jó persze tudom hogy úgysem fogod.De azért ha legközelebb ocsárolni szeretnéd eszedbe juthatna hogy ő egy nap alatt több jót tett a világgal mint amennyit te valaha fogsz.

2015. dec. 19. 20:21
 12/24 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom az ertelmes valaszokat es bem lesoporjuk a szart hanem nem vagyunk hajlandoak hazuksagokat bevenni mint te
2015. dec. 19. 23:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is igazad van kedves kérdező.Ez csak egy jó érv volt,hogy elvegyék a pénzét,és porig alázzák.Mindig szenvednie kellett...Nagyon sajnálom,hogy így kihasználták szegényt.Pedig csak jót akart.Szerintem nagyon becsülendő ember volt.Ma már nem sok ilyen ember van.Önzetlenül segített sok emberen.Igaz,nem ismertem személyesen,de minden interjúját megnéztem,és könyvét is olvastam.Lehet egy kicsit jobban megismertem,mint itt pár ember.Lehet lepontozni,szidni,de fogadok,hogy akik szidják nem is próbálják megismerni.De sebaj.Mi rajongók kiállunk mellette...Mert mi szeretjük Őt. R.I.P MJ ♥
2015. dec. 20. 15:22
 14/24 A kérdező kommentje:
Micharl Jackson forever the best king of pop ❤❤❤❤❤
2015. dec. 21. 00:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Nyugi a rajongói,akik mindig védeni fogják mindig is többen lesznek mint az utálkozók.Ha jól tudom ő rendelkezett a legnagyobb rajongótáborral az összes előadó közül.
2015. dec. 21. 09:48
 16/24 anonim ***** válasza:
Igen jól tudod. :D.És igazad van.Az utálókat sajnálom...Nem tudják miről maradnak le.Jobb a médiának hinni.Hiába mondanánk nekik bármit,a hazugsággal teletömött fejüknek mindegy lenne.De sebaj.Nekem ettől nem lesz rosszabb az életem.Mert én szeretem MJ-t.Szeretni is fogom,amíg élek.És ez a lényeg.Mi Moonwalkerek kitartunk mellette.♥
2015. dec. 21. 10:48
 17/24 anonim ***** válasza:

Cak azt nem értem hogy ha valakit sosem érdekelt annyira hogy alaposan utánanézzen az miért okoskodik.Természetesen nem gond mert nem kötelező szeretni, de ha valalki semmit nem tud csak annyit mint amenyit olvasott az újságban vagy egy internetes oldalon az miért könyveli el őt bűnősnek.De legalább abba belegondolhatnának hogy mi van ha tévednek? Ha mégis ártatlan? Belegondolhatnának hogy akkor mennyi szenvedést,megaláztatást és fájdalmat kellett kibírnia annak a szegény embernek.Más az ő helyében már kiskorában meggyűlölt volna mindenkit és elvesztett volna minden bizalmát az emberek irányába.

Mindegy a lényeg hogy ha valaki hát ő pont nem ezt érdemelte volna.Igazából ilyen sorsot még az ellenségemnek se kívánnék.

Először az apja veri,nem volt gyerekkora,mindenki kihasználja a énzt látja benne,később a szupersztárt,aztán a betegségei,a balesetek majd a rágalmak,ahogy a média beálította,kiforgatta a szavait.Én már a felénél összeroppantam volna.

2015. dec. 21. 19:38
 18/24 A kérdező kommentje:
Nagyon imadom MJ-t es koszonok h ennyien velem vagytok szeenynek semmi allando orome nem volt az eleteben ezert ugy gondolom hohy most ha kiallunk mellete legalabb a becsuletet probaljuk vedeni amit nem sokan tettek sajnos
2015. dec. 22. 23:40
 19/24 anonim ***** válasza:

szerintem se, mérget vennék rá hogy nem ő nem lett volna képes ilyenre, imádta a gyerekeket, rengeteg interjút (akár vele akár hozzá tartozójával) végig olvastam/hallgattam és meggyőződésem, hogy benne annyi jó, alázat, tisztelet, szeretet volt hogy a pedofília gondolata is messze állt tőle, apja verte, ez mély nyomott hagyott benne, ezért sem bántotta a gyerekeket sehogy se

első vádlóját lefizette és peren kívüli egyezmény volt, MJ részéről lehet nem a legjobb ötlet hisz így pletykák szálltak útjára miszerint azért fizetett mert bűnös pedig NEM! NEM! NEM! azért fizetett mert azt akarta hogy ezzel piszkálják, érthető hisz szerette a gyerekeket, soha, de SOHA nem tenne velük ilyet!!! NEM hiszem el ezeket a pletykákat

és amúgy is felmentették és elég érv szól amellett hogy nem molesztált gyerekeket

2016. jan. 5. 23:08
 20/24 A kérdező kommentje:

Valójában arra voltam kiváncsi hányan álnak mellette ugy is tudom hogy igazam volt 😊

Michael Jackson Forever ❤

2016. jan. 6. 08:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!