Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy Han Solo meghal az új star wars filmben? És pont a fia a főgonosz?

Figyelt kérdés
Jól össze lett rakva a sztori szerintem
2015. dec. 18. 11:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jakkuról
2015. dec. 20. 19:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja igaz, igaz én azt hittem ez is Tatooine :)
2015. dec. 21. 02:28
 13/20 anonim ***** válasza:
12: A Tatooine-nak két napja van, ennek meg csak egy.
2015. dec. 24. 10:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Ráadásul nem Kylo Ren a főgonosz! Hanem Snoke azaz Darth Pleguis! Aki az egész 9 rész felett az ultimate főgonosz, Palpatine mestere!
2015. dec. 24. 10:58
 15/20 anonim ***** válasza:
14: Egyelőre ez csak spekuláció.
2015. dec. 24. 15:40
 16/20 auss válasza:

Hát, ha Dart Maul túlélte, hogy Obi-Wan derékba vágta a karrierjét, akkor már Solo papa egy kis szúrt sebbel a melkasán is simán előmászhat, fél kézzel lekaratézhat egy századnyi rohamosztagost, s a végén egy TIE géppel megszökhet, mielőtt még felrobban a bolygó xD

2016. jan. 10. 01:39
 17/20 anonim ***** válasza:
16: Darth Maul túlélését önmagában is marhaságnak tartom, még szerencse, hogy egyik filmbe sem rakták bele. Meg amúgy is, a Disney-ék eltörölték a kiterjesztett univerzumot, így az azokon belüli történéseket és logikákat nem kötelező figyelembe venniük.
2016. jan. 10. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:

14

Várjunk, Darth Pleguis elvileg meghalt, megölte Darth Sidious álmában, nem?!

2016. jan. 12. 23:22
 19/20 anonim ***** válasza:

17:

A TCW kánon maradt, szóval figyelembe kell venni. Mault a sötét oldal és a gyűlölet tartotta életben, meg a bosszúvágy. Szerintem Hanban egyik sem létezik...

18:

"Mindenkit meg tudott menteni, kivéve önmagát nem" Na de mi van ha mégis? :D Palpatine-t is láttuk már tévedni ;)

2016. jan. 13. 07:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem Plagueis senkit nem tudott visszahozni a halálból, ezt csak Palpatine kamuzta Anakinnek, hogy átállítsa. No meg a Disney-ék tudtommal, amennyire csak lehet, elhatárolódnak az előzménytrilógiától.
2016. jan. 13. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!