Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudotok Ao Haru Ride-hoz...

Tudotok Ao Haru Ride-hoz hasonlo animeket?

Figyelt kérdés
2015. dec. 13. 14:31
 1/3 szamagi válasza:
kamigami no asobi, karin, durarara,akatsuki no yona, special A, clannad, akagami no shirayukihime, starry sky, shigatsu wa kimi no uso, mekkakucity acters,toradora,bokura ga ita, kami nomi zo shiru sekai,tonari no raibutsu-kun, brothers conflict, kimi no iru machi, mayo chiki,kimi ni todoke, kaichou wa maid sama,sankarea, plstic memories,chihaya full, protective charm himari, amagami ss , shana, zenmonogatari, dnce with devils. Tsubasa to hotaru-ez eddig sajnos csak egy részes de lesz folytatása:) és a watamote nem szerelmes de nagyon vicces anime és a yamato nadeshiko shichi henge is nagyon vicces de szerelmi szál is van benne! remélem tudtam újat mondani neked!
2015. dec. 13. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Jo parat lattam kozoluk, de azert koszonom szepen persze vannak olyanok is amiket meg nem lattam :)
2015. dec. 14. 16:20
 3/3 szamagi válasza:
akkor jó:)
2015. dec. 19. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!