Tudnátok hasonló animéket mondani? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Hiiro no kakera, Akatsuki no Yona, Uta no PrinceSama, Brothers Conflict, Diabolik Lovers, Dance with Devils, Vampire Knight, Amnesia... Ehhez hasonló animéket keresnék, tehát egy csaj és körülötte 800 bishi lebzsel, és ha lehet legyen kint az összes része... Gome, nem tudom hogy nagyok-e az elvárások... Előre is köszike ♥2015. dec. 10. 22:56
1/7 anonim válasza:
Kamigami no Asobi
Hakuouki
Ouran Koukou Host Club
2/7 anonim válasza:
Csak a Kamisama Hajimemashita ugrik be.
4/7 Nevem Panni válasza:
Most kapod az évezred legjobb válaszát
Tonari no Kaibitsu-kun
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Ao Haru Ride
Inu x Boku
Lovely Complex (ez magyar szinkronos és nagyon jó)
Skip Beat
Nem az összes olyan mint amit leírtál, de az animék amiket felsoroltál azokhoz hasonlóak ;)
5/7 A kérdező kommentje:
A Kamisama Hajimemashitát, az UtaPri-t, az Inu x Boku-t a Lovely Complex-et már láttam, mindenkinek köszönöm a válaszokat :3 azért még várom a további címeket :D
2015. dec. 11. 18:33
6/7 anonim válasza:
Itt van az összes reverse harem (fíúhárem) amiben bishounenek vannak....direkt beállítottam hogy előre rakja a legjobbnak értékelteket
Amúgy nekem is ez a kedvenc műfajom 😊😊
7/7 A kérdező kommentje:
köszikee :D *-*
2015. dec. 12. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!