Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Animések! Ti megnéztétek már...

Animések! Ti megnéztétek már a Borutot?

Figyelt kérdés

Én nem olyan régen néztem meg kamerás felvételen és hatalmasat csalódtam, nem akarok nagyon spoilerezni, de aki nagyon várja az itt ne olvassa tovább..

SPOILER-SPOILER-SPOILER-SPOILER!!!

Elrontották szerintem az élvezetét a movie-nak a sok előzetessel, mégpedig azért mert ami van 4,5 perces előzetes a csatáról, na az volt az egész csata a filmben, vélemények szerintetek? vagy csak én vagyok nagyon kritikus?

2015. dec. 6. 19:10
 1/1 anonim válasza:

eggyet értek (részben)

Szerintem a naruto hangulatát teljesen tönkrevágta, emlékszem még amikor kiskoromban bágyú szemkkel néztem a narutot az animaxon ez volt életem első animélye és imádtam most nem rég gondoltam hogy újranézem (a shippudent nem az azért egy kicsit hosszabb), de ez nem is lényeg. Amint előbb mondtam a naruto hangulatát teljesen elvesztette. Az szeríntem jobb lett volna hogyha egy kicsit átírták volna és külön animét csinálnak belőle, de úgy hogy egy régi anime folytatásáúl csinálták meg. Szerintem ez olyan embereknek készűlt akik kaleidostart meg kilarit néztek. Nekem hasonló élményt nyújtott a Soul Eater NOT.

2015. dec. 7. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!