Animések! Olyan animét keresek, amiben vannak harcok, és a története jó, izgalmas. Mit ajánlotok?
Nem mondhatom hogy teljesen a harc a lenyeguk, de szerintem nagyon jok:
K-Project
Btooom!
Valvrave the Librator (utalom a robotos animeket de ez number 1*-*)
Fullmetal Alchemist Brotherhood (aka Testvériség)
- 64 rész
- jól megkoreografált harcok (néha csak pislogtam, hogy aztarohadt-ezdejólnézki)
- a szereplők rendelkeznek azzal a mitikus, ritka szervvel, amit AGYnak hívnak
- a 64 rész egyetlen történetszálat dolgoz fel, vagyis összesen egy ellenség (pontosabban "szervezet") van
- ennek ellenére(?... talán pont emiatt) az összetettsége messze felülmúlja a shounenek 95%-át
- szerethető, egyéniséggel rendelkező karakterek
Code Geass :
- Sónen elemek szintén vannak benne hogy izgalmassá tegyék a cselkményt de emelett képes nagyon mély gondolatokat kiváltani az emberben a világ dolgairól . A végkifejlett kettős érzést ébreszt az emberben és az egész történet alatt képtelenek vagyunk eldönteni ( én legalább is ) hogy főhősünk jót vagy rosszat tesz a világgal ? Hogy helyesen jár-e el ? Két nagyszerű szereplő ellentéttel is találkozhatunk a műben . Főhősünk és Legjobb barátja . Mindketten a világot akarják megváltoztatni csakhogy egyik így és másik úgy és a néző sem tudja eldönteni melyiknek van igaza . Szerintem nagyon izgalmas és mint említettem olyan gondolatok fogalmazódnak meg az emberben a mű nézése alatt amit nálam más anime nem tudott kiváltani .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!