Mièrt utàljàk ilyen sokan a Twilight Saga rèszeket?
Komolyan nem èrtem az okàt mièrt gyűlölködnek rà ilyen sokan M.o-n!..èn külföldön èlek ès itt mèg a fiùk is csipàzzàk ezt a filmet....bàr rajongàsra inkàbb lànyos film..igen ez igaz!...de ami jò az jò!...be kène màr vallani!...Ha a többsèg èrtene angolul akkor szerintem màr nem fikàznàk ennyire ezt a filmet...sokkal több èrzès jön àt angolul.Magyarul tènyleg elèggè bizar..EZT ELISMEREM!...èn is amikor elösször meghallottam majdem lepördültem a szèkemről....nah mind1...de mint könyv ès film viszi a pàlmàt de rendesen!..főleg a New Moon ès most jön az Eclipse is! :)...azèrt elèggè èrdekes,hogy CSAK magyarorszàgon fikàzzàk ezt a filmet.
Most nem azèrt de nehogy màr a magyarok fikàzzàk le....lol :D
Tàn az a problèma hogy èrzèsekről szòl a könyv ill a film is?
Ha annyira rossz lenne ahogy nèhànyan ext bedumàljàk maguknak akkor nem lenne több szàz milliòkat èrő dollàros film.
A sajàt kategoriàjàban (fantasy) tènyleg ez a legjobb film.
Persze màs kategòriàban pl Törtènelem,akciò,horror..stb màr èn is azt mondanàm hogy nem...!
Csak azèrt ìrtam ilyen sokat hogy megèrtsèk egy pàran,hogy a sajàt kategòriàjàban ez a film/könyv tènyleg a legjobbnak szàmìt!!
Egyszer meglehet nézni mint romantikus film de, ha vámpír filmet akarsz nézni akkor messziről el kell kerülni.
Ezekben már nem is vámpírok vannak pl.: 1. Mi a f*sznak jár egy vámpír iskolába?
2. Miért egy átlagos deszka csajt választ amikor bárkit megkaphat?
Az egyik leggyengébb vámpíros film amit életemben láttam. De mint romantikus film elmegy.
Hogy miért csak a Magyarok szidják?? Mert magyarország így is a pöcegödör mélyén van és sajnos a Twilight akkor köszöntött be hozzánk amikor az ország és a társadalom sorsa a legrosszabbra fordult...arról meg nem is beszélve ( és itt most nem a többi országot akarom dícsérni dehát ez sajna így van) hogy magyarország kegyetlenül le van maradva a többi országtól( lásd értelmiség, érzelmek)
Itt drágám mindenki a szexre a pénzre és a hatalomra hajt( mundjuk nem csak magyarország hanem egy rakat más ország is) és a Twilight nem erről szól, hanem tiltott szenvedélyes szerelemről aminek nem lett volna szabad létrejönnie.Be kell hogy valljam a film egy kalap ...volt de a könyvet imádtam és már alig várom hogy az uccsó részt is elolvassam. Imádom.De sajnos olyan országban élek ahol ez a könyv sz@rkupacnak számít.Útálom ezt az országot ( de nem a twilight miatt) és remélem ki tudok jutni külföldre...
Nah...ANTI Twilightosok! Lehet lepontozni!!!
19:19
többnzire egyetértek veled!..látom te tényleg megértetted,hogy mint "történetet" dícsértem a
Twilight-ot!...látod?A magyar emberekbe annyi érzés sem szorult hogy értelmezzék!..éryéketlen ország lett.Ennyi!!
Csak a magyar emberek között akad ennyi utálója a Twilight-nak...nah nem baj...hisz ennek a történetnek megfelel az összes többi ország mint Fan :)...mint ahogy ezt már elöttem is mondták nembaj ha a magyarok kimaradnak a Twilightból ...hah...miből nem maradnak ki?
hahahahahahahaah :D:D:D:D nah ezért nem bírnak minket a külföldiek...mert a magyar az egy konzertvatív nép!
Sokáig nem hittem el mert imádom szeretem a szülő hazámat
még most is...és ezen semmi sem fog változtatni!
De mostmár ennyi év után külföldi szemmel nézve én is azt kell hogy mondjam hogyha nem lennék magyar én se szeretném a magyarokat....egy zárkozott frigid nép...
Szerintem tökre más csak a filmet láttad, és a könyvet nem olvastad. Teljesen más hatás. A Twilight nem véletlenül világsikerü film. Nem véletlenül lettek a szereplőkből sztárok.
Hihetetlenül érzelmes. Főleg a könyv. Izgalmas.
Én amikor néztem a mozikban a New Moon-t, majdnem leestem a székről. Annyira hasonlitott a Volturis rész a képzeletemre. Szinte ugyanígy képzeltem el. Természetesen vannak hibái a filmnek, ez nem kétséges. Ami engem nagyon zavart, hogy kissé bárgyú volt...De ettől függetlenül Stephenie Meyer komolyan egy zseni. Jófej, és művelt... Bárcsak én is megálmodnék egy ilyen sztorit! :D
19:19-es: Ha utálsz magyar lenni, el lehet költözni (nem, nem vagyok hungarista). De ez más téma.
Olvastam mind a négy könyvet, láttam az eddigi két filmet is. A könyv, mint minden könyvadaptáció esetében persze itt is jobb volt.
De nekem nem tetszett, pedig felépítésileg jó volt. Viszont sok benne az ellentmondás, és milyen már, hogy a csaj, amikor elhagyja őt "élete szerelme", teljes katatóniába zuhan? Igen, tudom, hogy az írnő ezzel az ő hatalmas szerelmüket akarja ábrázolni, de ez akkor is túlzás.
Ez a legjobb fantasy könyv? Röhögnöm kell. Ajánlom Tolkeint.
És az, hogy "ez régi volt", az nem indok, sőt! Az, hogy egy könyv 50 év múltán is képes arra, amire a Hobbit, vagy a Gyűrűk Ura, az szép teljesítmény.
"Stephenie Meyer komolyan egy zseni. Jófej, és művelt... Bárcsak én is megálmodnék egy ilyen sztorit! :D"
Zseni?! Kib@szottul nem zseni. :'D Mi ebben a zsenialitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!