Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mièrt utàlj&agra...

Mièrt utàljàk ilyen sokan a Twilight Saga rèszeket?

Figyelt kérdés

Komolyan nem èrtem az okàt mièrt gyűlölködnek rà ilyen sokan M.o-n!..èn külföldön èlek ès itt mèg a fiùk is csipàzzàk ezt a filmet....bàr rajongàsra inkàbb lànyos film..igen ez igaz!...de ami jò az jò!...be kène màr vallani!...Ha a többsèg èrtene angolul akkor szerintem màr nem fikàznàk ennyire ezt a filmet...sokkal több èrzès jön àt angolul.Magyarul tènyleg elèggè bizar..EZT ELISMEREM!...èn is amikor elösször meghallottam majdem lepördültem a szèkemről....nah mind1...de mint könyv ès film viszi a pàlmàt de rendesen!..főleg a New Moon ès most jön az Eclipse is! :)...azèrt elèggè èrdekes,hogy CSAK magyarorszàgon fikàzzàk ezt a filmet.

Most nem azèrt de nehogy màr a magyarok fikàzzàk le....lol :D

Tàn az a problèma hogy èrzèsekről szòl a könyv ill a film is?

Ha annyira rossz lenne ahogy nèhànyan ext bedumàljàk maguknak akkor nem lenne több szàz milliòkat èrő dollàros film.

A sajàt kategoriàjàban (fantasy) tènyleg ez a legjobb film.

Persze màs kategòriàban pl Törtènelem,akciò,horror..stb màr èn is azt mondanàm hogy nem...!

Csak azèrt ìrtam ilyen sokat hogy megèrtsèk egy pàran,hogy a sajàt kategòriàjàban ez a film/könyv tènyleg a legjobbnak szàmìt!!

2010. márc. 21. 20:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

Az Avatar sem volt jó film! De ez egy másik vita tárgya. Milyen sok jó film? Jonas Brothers a jó? vagy melyikre gondoltál?

A vámpírok a fantasy kategóriába tartoznak és igazad van a fantasy a kitalált dolgok hazája, de a vámpírokról kialakított kép és a vámpír-kultusz már egy meghatározott dolog. Majdnem 20 éves létere nem vagy képes egy összeszedett indoklásra és ellenérvelésre felépített vitát folytatni? Csak "huuuhh" és inkább hagyjuk? Én minden egyes állításomat alátámasztottam! Ez a dolgok rendje.

Igen számít a minőség, mi is ezt mondjuk. Olvastad már a Gyűrűk Urát?! Na az fantasy az azért híres mer kiváló mű, olyan komplikált és összetett világgal (saját nyelvekkel, dialektusokkal), hogy ha létezik is vetélytársa akkor is nehéz dolga van. H.G Wells-t Hemingwayt vagy Vercorst ismered, olvastál tőlük valamit? (Csak, hogy ne új nevekkel jöjjek) De mondok neked másik női írót aki fantasyban túl tesz ezen, Robin Hobb Látnok-ciklusa.

Legyen kérdésed vagy érvelésed én szolgálatodra állok itt egy vitára hajnal 2-ig, de nem p*csás-vitatkozásra, ahol a legfőbb indok a "csak".

2010. márc. 21. 21:19
 12/27 anonim ***** válasza:
55%

Bocs, már látom, mégiscsak válaszoltál.

Én valahogy nem ejtek könnyeket amiatt, hogy a magyarok nem "tudják" felvenni a versenyt a hollywoodi sikerfilmekkel. Nem ez az a mérce, amivel mérni kéne egy nemzet értékét. Ez most közhelyes, de a feltalálókra nem lehetünk büszkék? Vannak világsikereink, csak nem ebben. Jó magyar filmek is vannak, csak nem ebben a műfajban. Könyvekről már nem is beszélve. Az irodamunk sem utolsó. Itt jön ki a tájékozottság fontossága, amiről az egyik előttem válaszoló írt.

2010. márc. 21. 21:20
 13/27 anonim ***** válasza:

Tessék itt egy lista,azokról a magyarokról,akik külföldön is lettek valakik. Többek között a Casablanca rendezője ( pl. Oscar díjas) vagy a 20th Century Fox alapítója.Nem baj,ha a Twilight Saga-ból kimaradtunk. :)

[link]

2010. márc. 21. 21:29
 14/27 A kérdező kommentje:
21:29 ne 50 èves hìrekkel gyere itt nekem lègyszives...ennyi erővel mièrt nem màsoltad be a Magyar törtènelmet is??????
2010. márc. 21. 21:48
 15/27 anonim ***** válasza:
59%

21:29 én azért köszönöm a linket. Csak lesek, hogy milyen nevek vannak itt. (Uruguay, Paraguay himnuszának szerzője magyar származású :D Mindenhol ott vagyunk.)

Kérdező, veled beszélgetni nem érdemes leállni, ez megint nem érv, hogy régen történt. Itt már csak visszavágásból próbálod ócsárolni őket, mintha menő lenne utálni azt, aki tud is valamit. Abból a korból pedig szerintem már kinőttél. 20 éves létedre gondolkodhatnál érettebben is.

21:20 voltam (meg 21:15, 20:58)

2010. márc. 21. 21:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Az elsö rész még úgy ahogy tetszett. De a második már csak azért lett csinálva hogy legyen valami és csak arra mentek hogy a sok agymosott nézegethesse a mesztelen férfi felsötesteket..de sztori az már.. bleh..

15/L

2010. márc. 21. 21:56
 17/27 anonim ***** válasza:

21:29-es vagyok.

Látszik,hogy végig sem olvastad a listát.

Had idézzelek:

"èn örülnèk neki a legjobban hogyha màr a magyarok is feltudnnak mutatni valamit!!!büszke lennèk rà!!!"

Hát tessék,kezdheted.Rájuk méltón lehetsz büszke,mert fennmaradt a nevük.

A magyar történelmet is bemásolhatnám,mert gyanítom,hogy sok sötét folt van ott is benned.

Ne nézd le,hogy magyar vagy.

A kérdésed pedig úgy szólt,hogy miért utálja valaki ezt a filmet? Kaptál választ,de igazából ez téged nem érdekel.

2010. márc. 21. 22:01
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Nos úgy látom a kérdezővel nem lehet érdemi vitát folytatni, ő is rájött és vissza is vonult. Megláthattuk, hogy a megélt évek száma nem jelent semmit. : )
2010. márc. 21. 23:04
 19/27 A kérdező kommentje:

Ki vonult vissza???...nem vissza vonultam hanem nincs időm 5 percenkènt vissza ìrogatni mint egyseseknek!!!

haahh...sajnàlom ha neked ennyi felesleges időd van...

amùgy meg a Twilight törtènetèt fel kène fogni!...egy koràbbi kommentelő azt mondta hogy csöpögős mert hogy a vàmpìrok nyàjasak ebben a törtènetben..NEM IGAZ!!!!

Ott van a Volturi,James,Victoria ...stb ezek mind gonosz vàmpìrok!...Ennek a törtènetnek az a lènyege hogy egy gonosznak/szörnyetegnek születet/àtvàltoztatott lèny is lehet jo!...hogy az is tud szeretni feltètel nèlkül...sajnàlom ha belèd ennyi èrzès sem szorult ès nemtudod àtèrezni!...

2010. márc. 21. 23:59
 20/27 anonim ***** válasza:
71%

"amùgy meg a Twilight törtènetèt fel kène fogni!"

Kedves Kérdező. Ismertetnéd ezt a mélyreható lényeget? De ne egy-két mondatban. Mert ez: "Ennek a törtènetnek az a lènyege hogy egy gonosznak/szörnyetegnek születet/àtvàltoztatott lèny is lehet jo!...hogy az is tud szeretni feltètel nèlkül..." - ez nekem nagyon kevés. A szépség és szörnyeteg pontosan ugyan ez.

2010. márc. 22. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!