Another animéről véleményetek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 18. 11:57
1/3 anonim válasza:
Maga az alapsztori szerintem kifejezetten érdekes, a szereplők bár nem túl eredetiek, de nem is irritálóak, viszont a csavart a végén hihetetlenül értelmetlen baromságnak tartottam... Mármint "napokig fogom a fejem mert nem hiszem el, hogy ez a végkifejlet" szintű baromság.
De végül is úgy összességében (hangulat + alapsztori + grafika) egész szórakoztató volt.
2/3 anonim válasza:
+1 az elsőre.
Azt még hozzátenném hogy a 7-8. részben lehetett tudni ki volt az a +1.
3/3 anonim válasza:
Az egyik legjobban kidolgozott horror anime, ha az OVA-t még nem láttad mindenképpen nézd meg. Nagyon jó a sztorija, a grafikája, és egyáltalán nem unatkoztam rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!