Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az animéről:overlord? Milyen animék jöttek ki most a nyári szezonban?

Figyelt kérdés

2015. aug. 30. 12:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezek ni: [link]
2015. aug. 30. 13:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Kellemes csalódás a SAO-hoz képest, de a Log Horizon szintjét épp csak súrolja. Érdemes belekezdeni.
2015. aug. 30. 13:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Szezonból egyik kedvencem:) Tetszik a világa, a szereplők jópofák, értek benne kisebb-nagyobb meglepetések, az opening és az ending pedig szezonból a legjobb szerintem^^

Többi, amit nézek (személyes vélemény következik, senkit se akarok megbántani, ha esetleg valakinek a kedvence nem nyerte el a tetszésemet) :

Akagami no Shirayukihime - kellemes, de kicsit unalmas, egyszer nézhető kategória eddig.

Aoharu x Kikanjuu - nagyon tetszik, jópofa, ahogy enyhe átfedések vannak a műfajok közt (alapjába véve shounen, de voltak részek, amik már-már a shounen-ai alsó határát súrolták).

Chaos Dragon: Sekiryuu Sen'eki - unalmas, a grafikája se jön be, ahogy a karakterek se. Bár eddig az első 2 rész volt a mélypont (kb. 2 órámba telt, mire végigszenvedtem őket), azóta szódával elmegy.

Charlotte - magas elvárásaim voltak vele kapcsolatban, de csúnyán leszerepelt a szememben. Karakterek unalmasak, mindegyik be van skatulyázva valahova (van valaki, aki a poénért felelős, van az idol, a hugica, a tsundere, az idióta főszereplő...), de sehova se haladnak.

Durarara!!x2 Ten - a Durarara!! második évadának második harmada, hozza a várt szintet, csalódás még nem ért vele kapcsolatban.

Gakkou Gurashi! - nekem ez volt a szezon meglepetése, nagyon tetszik, tényleg ez az, aminél hétről-hétre várom a részeket, bejön a hangulata, a karakterek is tetszenek.

Gangsta. - érdekes karakterek, és a világa is bejövős, az elvárásaimnak megfelel, a szinkronszínészek pedig nagyon jó munkát végeznek, öröm hallgatni.

Gate: Jieitai Kanochi nite, Kaku Tatakeri - amennyire nem jött be az első rész, végül annyira tetszik. A szereplők jópofák, a poénok is átjönnek, a világ is tetszik. Bár vannak részek, amiken felhúzom a szemöldökömet, tetszik. Mondjuk azt mondják, a manga jobb, illetve brutálisabb (belenéztem, ezt tanúsítom), nekem annyira nem hiányoznak a hullahegyek meg lógó belek, ha érdekel, majd elolvasom a mangát:D

God Eater - játékadaptációhoz képest egész jó, a grafika is rendben van, bár az Ufotable nem nagyon győzi, mert kb. kéthetente van egy rész. A világa bejövős, a szereplők is elmennek.

Kangoku Gakuen - azt hittem, komolyabb lesz, de nem, iszonyatosan beteg és poénos, bár most kicsit lemaradtam, mert nem hétről-hétre nézem, hanem kéthetente, mert néha már túl sok (mondjuk így voltam a Shokugeki no Soumával is, de arra kicsit később kitérek).

Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan - fogalmam sincs, miért kezdtem el, első 2-3 rész iszonyatosan unalmas volt, de kezdenek alakulni a karakterek. Ettől függetlenül egy felejthető anime, de az opening bejövős. Szegény Tsugu meg nem tudja levakarni az ecchi-hárem főhősöket magáról, de imádom a hangját, nélküle valószínűleg feleennyire se élvezném az animét.

Makura no Danshi - "A sorozat a néző szemszögéből fogja mutatni az eseményeket, ahogy minden részben másik srác fekszik majd "mellettünk", aki a személyiségének megfelelő stílusban suttog a nézőknek." Na mondom, ebbe bele kell néznem, kíváncsi voltam, mégis MI EZ?, heti 4 perc pedig nem sok, így úgy gondoltam, rááldozok belőle az életemből:D

Monster Musume no Iru Nichijou - ecchi-hárem felturbózva szörnylányokkal. Poénos, kicsit beteg, de a karakterek amúgy szerethetőek. Nem vártam tőle semmit, így nem csalódtam, de nem is jött be annyira.

Ushio to Tora - egy régi manga feldolgozása. Tetszik, eleve imádom az ayakashikkal foglalkozó animéket. A szereplők jópofák, a történet kezd beindulni, és jópofa poénok vannak benne.

Tavaszi-nyári:

Ore Monogatari!! - nagyon aranyos kis romantikus történet, imádnivaló karakterekkel. Egyszerűen végigmosolygom az egészet, annyira kedves. Ráadásul mindegyik karakterrel foglalkoznak, nem csak a szerelmespárral.

Shokugeki no Souma - először nem tetszett, túl soknak éreztem az ecchit, hanyagoltam is pár hétig, de aztán ez szépen lecsitult, és egyhuzamban bepótoltam azt a kb. 10 részt. Esküszöm, jobban izgulok rajta, mint egy shounen fight animén:D A karaktereket imádom, Souma nagyon adja, ahogy Tsugu is, de mindegyik karakterrel így vagyok.

Szezonokon átívelő:

Fairy Tail - a fillerek után egy érdekes, izgalmas arc fut, bár a grafika szerintem elég silány, nincsenek rendes színek se, halvány az egész...

Gintama° - első számú kedvenc animémmé nőtte ki magát, pedig most nyáron kezdtem el, és bedaráltam a részeket. Hozza a formáját, imádom a poénokat, a karaktereket, a szinkronhangokat.

2015. aug. 30. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!