Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » No.6 animéről mi a véleményetek?

No.6 animéről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
nekem nagyon tetszett ti hogy vagytok vele? Tudom hogy regény alapján készült, de van egy kis esély a folytatására? a válaszokat előre is köszönöm

2015. ápr. 4. 20:25
 1/3 Ciana válasza:
Én nagyon-nagyon szeretem. Anime nem hiszem lesz belőle, de a mangát olvashatod, az egy kicsit másként alakul, de ad egy kis változatosságot. Például azt is lassan fordítják ... (Sajnos a novelt nem olvastam, így nem tudom, de szerintem a manga a novel alapján halad, az animében szoktak sokszor változtatni dolgokon.) Nem tudom mennyire vagy jó angolból pl, nem tudom van-e magyar fordítás.
2015. ápr. 5. 11:10
 2/3 RHCP fan válasza:
Nagyon szeretem, nálam ez az első. Shounen-ainak van kihirdetve, de nem annyira van benne ez a szál. Főként emiatt csak Shounen. A mangáját nem ismerrem, így nem is nagyon tudom hozzá hasonlítani. :)
2016. jan. 10. 14:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Imádom 10/10 :) kevés animét élveztem eddig életemben. 2 darabot és ez az egyik :)
2016. szept. 12. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!