Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nektek tetszett a Papírvárosok...

Nektek tetszett a Papírvárosok című film?

Figyelt kérdés
Szerintem, kicsit uncsi volt... :(

2015. nov. 11. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Tartalom alapján mást vártam. Számomra egyszer nézhető kategória, de azért nem bánom az időt amit elvett.
2015. nov. 11. 23:26
 2/3 anonim válasza:

Bár a múltamból adódóan bele tudom képzelni magam a srác helyébe és azonosulni tudok vele, de nem úgy tekintek az én esetemben a csajra, mint valami csodára. Hanem csak mint egy r.banc a sok közül, aki épp most éli ki magát.

Most hogy elgondolkozom, félelmetes a hasonlóság, nekem is egy csók volt az utolsó momentum az életemben, amikor utoljára találkoztam vele, és azóta nem tudok és nem is akarok tudni róla semmit.

Szóval ha a film nem is tetszett, de kicsit elgonodolkodtam rajta. 21/F

2015. nov. 13. 00:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Az őszinte véleményem a filmről : az hogy tök jó. Igaz hogy a vége nekem nem annyira tetszett , de végig lehetett nézni. Én a csaj helyzetébe bele tudok gondolni : és lehet hogy az ő helyzetében én is ezt tettem volna :D Nekem nagyon tetszett , és keresek még hasonló filmeket. Ha valaki tud hasonló filmeket , annak nagyon megköszönném , ha tudna írni párat :)
2016. márc. 22. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!