1/6 anonim válasza:
Tetszett, hogy létezek ilyen típusú csaj is mint a Margo. Vonzó a személyisége.
A gyerek viszont eléggé antipatikus volt, csúnya is.
De megfogott a film.
2/6 A kérdező kommentje:
:D
2015. okt. 29. 19:00
3/6 anonim válasza:
furcsa a film vége, de mondanivalója tetszik.
bár arra számítottam hogy margo nem szerelmes az esetlen fiúkába.
4/6 Kenzo Tenma válasza:
Nagyon tetszett. Viszont érdekes a döntés, amit Quentin hoz a film végén. De kinek mi. Én mondjuk biztosan Margoval maradtam volna. :)
5/6 anonim válasza:
Legjobb :) tettszett hogy nem sablonos a vége, nem lesz az amire mindenki számít. Imádom, Margo személyisége csodálatos, egyedi, quentin szegény elég béna de őt is bírom. Mindenkinek ajánlom, egyszer engem az is érdekelne mi lesz Margoval, mondjuk egy folytatasban :-)
6/6 anonim válasza:
A film az nagyon tetszett, a szereplők és a történet is . A film végére, jobbat számítottam volna. Ahogy az egyik válaszoló is írta , én is jobbra számítottam volna . De ettől függetlenül nagyon tetszett és keresek még hasonló filmeket ..:D Ha valaki tudna hasonló filmeket , az nagyon segítene nekem . előre is köszönöm!!! :D :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!